Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hány éves korodban jutottál...

Hány éves korodban jutottál el arra a szintre, hogy nem foglakozol sem idegenek sem ismerősök rólad alkotott véleményével?

Figyelt kérdés
Én sajnos most 22 évesen, viszont ez sem állandó, néha magabiztos vagyok neha nem. Ez másnál is előfordul vagy ti mindig jól ki vagytok békülve magatokkal? Hogyan lehetne ezt úgy erősíteni magamban, hogy akármi történik állandó legyen az érzés?

2022. ápr. 3. 13:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Sose foglalkoztam másokkal. Ha nem voltam biztos magamban/önbizalomhiányom volt/nem éreztem jól magam a bőrömben az nem mások miatt volt hanem magam miatt. Mindig is csak a saját nézőpontom, véleményem érdekelt.

Anyám véleményét, tanácsait meghallgatom, de nem szokott befolyásolni.

2022. ápr. 4. 17:58
 12/12 anonim ***** válasza:

21 vagyok és pár hónappal ezelőtt sikeredett erre a pontra eljutnom, szóval nem siettem el. Azonban még mindig nem teljesen 100%-os, mert nekem is vannak hullámvölgyek, azonban már egyre kevesebbszer.

Erősíteni meg tudatos gondolkodással lehet, vagyis nálam ez tűnik úgy, hogy beválik.

2022. ápr. 8. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!