Összességében mi a véleményed erről a srácról?
Nagyon kínosnak érzem ezt az egész nagy gengszterkedést és a kultuszt, ami van körülötte. Tőlem a legkeményebb alvilági arcok is lehetnek ezek az emberek, akkor kínosnak és valamilyen szinten gyerekesnek érzem a dolgot, mintha leragadtak volna a kamaszkorban ezek az emberek.
26/F
A bandatagok, és kultúrájuk mitől gyerekes? Engem még nem szúrtak gyomron, nem lőttek rám, ez a csávó meg túlélte mindkettőt.
Vannak akik divatot csinálnak ebből, de azt észre is venni.
Mióta kell beilleszkedni mindenkinek hogy tagja legyen egy társadalomnak?
Akik sok évet ülnek azok is tagjai a társadalomnak, mégis elvannak felejtve, szóval pont hogy ez a megfelelési norma erőltetett és butaság is egyben.
Szóval azért emeltél piedesztálra egy bűnözőt mert szerencséje volt, és túlélte, hogy más bűnözők megszúrták meg lelőtték? xd
Egyet értek az előzőkkel. Nagyon ciki ez a viselkedés. Totál olyan mint tinédzserek lázadáskori szarságaik, csak a tilosban járáson kívűl, még szurkálják is egymást.
Mióta kell beilleszkedni, hogy a társadalom tagja legyél? Ez komoly? Ahhoz, hogy a társadalomba élhess szabályokat kell betartani. Akinek nem tetszik költözzön ki a vadonba... A börtön témáról meg nem is mondok semmi véleményt. Ha rajtam múlna nem melegednének a törvénytisztelő tisztességes emberek pénzéből.
A tetoválás bejön, apukám hasonlóan néz ki, és egy csupaszív ember, imádom őt. Ettől függetlenül, mint férfi, nem tetszik az ilyen típus, én a kisfiú kinézetű srácokra bukok. ( kapok is miatta letolást aputól, hogy akkor ki fog megvédeni, én meg csak csendben elengedem. 😅)
L/22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!