Mi az Ön(Te) véleménye(d) a testi sértéssel fenyegetőző, sötét bőrű kisebbségről ?
Óóóóó, maximálisan tolerálom őket! Ha netán a fél fogsoromat kivernék, akkor is tudnám, hogy csak sanyarú anyagi helyzetük okozza agresszivitásukat. Ezen úgy lehetne segíteni, ha több adót vonnának tőlem, amit az ő segélyezésükre fordítanak. Továbbá ha nemcsak ingyen lakást kapnának az önkormányzattól, de ingyen lenne nekik a rezsi is, továbbá a lakásfelújítás, mikor leamortizálják a lakást.
És egyébként is mi, fehér bőrű, heteroszexuális, családos, adót fizető férfiak vagyunk mindenért a felelősek.
Itt nagyon elfajult helyzetről van szó a kérdésből és a kulcsszavakból következtetve. De mi a konkrét szituáció?
Így elég nehéz hozzászólni.
3-as,
A konkrét szituáció :
Parkoló ellenőrként dolgozok 3 éve. Decemberben már jeleztem a főnököm felé, hogy maradok február végéig, utána elmennék máshova dolgozni.
Sokszor volt már olyan, hogy a sötét bőrűek (oláh) fenyegetőztek, hogy meg ne merjem büntetni őket, különben pl. megütnek, eltörik az állkapcsomat.
Na, most az a helyzet, hogy én magánterületen dolgozok, büntetést nem is adhatok, csak parkolási díjat szabhatok ki azoknak, akik több, mint 1 órát parkoltak. Büntetést a bíró adhat annak, aki nem fizeti be a parkolási díjat.
Robogóval járok dolgozni, nem messze lakok. Olyan is volt már, hogy a parkoló közelében lévő útkereszteződésnél a stop táblánál megálltam és odarohant egy oláh, hogy meg ne büntessem az autóját, különben leszed a motorról.
Olyan is volt, hogy mutogatta egy oláh, hogy kés vagy bicska van nála.
Olyan is volt, hogy egy oláh a parkolóban elkezdett magyarázni, hogy tudja, hogy a szüleim öregek és betegesek és szóljak, hogyha meghaltak, mert meg akarja venni a házat.
Közben meg semmi baja sincs a szüleimnek. Nem tudom, hogy honnan szedte, hogy betegesek.
Jééézusoooom!
Én is szenvedtem már "sötét bőrüek" bűnözésétől a legkülönfélébb módokon hidd el (majdnem meghaltunk a felmenőimmel régebben.)
Részben édesanyám halálát is ennek lehet köszönni (korábban majdnem a nagymamám is meghalt súlyos testi sértéstől, anno 1989.-ben.)
Késő este meg akart verni egy ördögi alak - fiatal barátnője állította le. Át akarták törni a szobám falát a rendőrségnek csak egy hónap múlva mertem jelenteni az orbitális éjjel-nappali hangerőt, zajongást.
Konkrétan az ördögi alak egy "sötét bőrű" család FELBÚJTÁSÁRA cselekedett. (Éjjel a kertben is garázdálkodott. Hányszor voltam megrémülve, lesokkolódva, nem hiszi el senki...)
Feljelenti őket nem lehet, mert még a rendőr családját (édesanyját is rettegésben tartják valahogy.) Megvannak a maguk módszereik.
Elhiszem, mert hallottam már mástól is, hogy rettegésben tartják a rendőröket is.
Olyat is hallottam, hogy egy védőnő nem talált rendben valamit a sötét bőrűeknél, erre azok valahogy megkeresték, megtaláltak a védőnő szüleit, akik más városban laktak és őket fenyegették meg. A védőnő elment máshová dolgozni.
Borzasztó, hogy így kell élni.
Lehet, hogy a miniszterelnök világos bőrű, de ő se ide való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!