Nekem meg olyan parasztégésem van, hogy télen sem fehéredek ki🤷♂️
Egyébként hülyeség ez. Akkor aki már kiskorában sotétebb bőrű és barna hajú azzal mi lesz később ez alapján?
2022. jan. 25. 09:19
2/7 anonim válasza:
Ha nem nyírja valaki a bőrét a nappal, akkor nem. A bőr a napkárosodás okozta foltosodâs miatt szokott sötétedni. Aki világ életében óvta magát a naptól, leégéstől, annak ugyanolyan a bőre, mint az eredeti alapszíne.
2022. jan. 25. 09:21
3/7 anonim válasza:
Szerintem a bőr nem sötétedik, még sosem láttam rá példàt.
Szőke haj? Az igen. Gondolom nem mindenkinél, de több ismerősömnek is tejfölszőke volt a haja még 3-4 éves korában is, és az egyiküknek teljesen barna a haja (igaz, világos, de akkor is), a másiknak meg csak sokkal sötétebb szőke.
2022. jan. 25. 10:56
4/7 anonim válasza:
a szőke kölykök egy része bebarnul az évek során, igen. mondjuk én meg fakultam.
2022. jan. 25. 12:21
5/7 anonim válasza:
A haj sotetedhet, a bor nem.
2022. jan. 25. 14:02
6/7 anonim válasza:
A szőkeséggel előfordulhat. Nekem mondjuk sose volt tejfölszínű hajam, de barnább, mint mondjuk a tízes éveim elején volt (nem is bánom, hogy "kinőttem" azt a fakó, seszínű állapotát). Bőrszínnel nem hinném, vagy legalábbis nem hallottam/olvastam erről tudományos értekezéseket, meg mástól se hallottam ilyesmit mostanáig. Én gyerekként is olyan fehér voltam, mint egy hulla, most is. Ismerőseim bőrszíne sem változott, leszámítva anyámét, de ő sokat szoláriumozott régebben.
2022. jan. 25. 14:06
7/7 anonim válasza:
Nekem csak a hajam sötétedett, de rokonságban (ilyen 50 körüli emberekre gondolok), sötét lett a bőrük, télen is az, pedig gyerek korukban átlagos, fehér bőrük volt. Nem "óvták magukat a naptól", az biztos, meg mástól se, dohányzás, stb. Nem tudom, mivel függhet még össze. De a haja a legtöbb embernek, akit ismerek, sötétedett kamasz, felnőtt korára.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!