Ha a párotok horkol, hogy kezelitek ezt a kérdést, mit csináltok?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 3. 11:18
11/15 anonim válasza:
Aki nemcsak alkalmankent horkol, annal a kulon szoba, vagy a hazastars teljes tonkremenese.
13/15 anonim válasza:
Sok esetben ha hasra fordítod akkor nem horkol.
Vagy tiltsd meg neki, hogy lefekvés előtt igyon alkoholt.
Napközben azaz elalvás előtt (5 -6 órával) sétáljatok egy jót(friss levegőn).
Ha ezek a dolgok egyike sem kivitelezhető akkor vagy különszoba, orvos vagy vegyetek egy horkolásgátló gépezetet:
Itt tudsz olyan kütyüt venni, de ilyet ajándékba nem illik adni, szóval csak úgy add a párodnak, s tedd hozzá, hogy éjszaka nem tudsz tőle aludni, kipihenni magad és azért van erre szükség.
Nem kell kényeskedni, kimondod neki és tesztel a saját érdekedben egy lépést előre életedben talán előszór.
14/15 anonim válasza:
Átmegyek másik szobába. Sajnos, kell egy fél óra, míg újra elalszom, de ez van. Borzasztóan zavar, hogy minden éjszaka erre ébredek kb ugyanabban at időpontban, az éjszaka közepén.
15/15 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. Nálunk én vagyok a horkesz, és itt csak a csesztetés volt, csak arra voltam kíváncsi, a szenvedő fél mit tehet, ő mit tehetett volna.
2022. máj. 25. 20:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!