Milyen gyerekcsínyeket csináltatok süldőkorotokban életeim? 🤭🤭 25/F
Nagyon sokat.Igazából azok már nem gyerekcsínyek voltak.Ha leírnám sok döglött akta megoldódna.
Kor nem🤠🤑👽👹
A legjobb az volt amikor 12 évesen véletlenül felgyújtottam magamat meg az unokatestvérem 5 liter benzinnel :d a húgom segített eloltani, nem volt egyszerű eset.
29f
1.
Vettem egy kotont, bementem reggel hétre a suliba, megvártam, amíg bemegy valamelyik osztály a tanárral az egyik terembe és becsukják az ajtót és ráhúztam a kotont a kilincsre, hogy amikor jönnek ki, akkor megfogják-e a kotonos kilincset.
Óriási botrány lett belőle, megjegyzem, jogosan.
2.
Egy lukasórában bementem a teremben, ahol voltunk a következő órán és a tanár székére ráöntöttem egy üveg vizet, mert tudtam, hogy a tanár sosem nézi meg a széket, csak leül.
Nagy mázlim volt, mert az asztalt is bekentem kézkrémmel, hogy a tanár cucca ragacsos legyen és meglátták a gyerekek az asztalt, hogy koszos és szóltak a tanárnak, aki máshova ült.
Máskülönben biztos botrány lett volna.
3.
A szódogát nem adtam be, hanem elvittem a könyvtárba óra után, kitöltöttem és visszacsempésztem a tanáriba, amíg a tanár nem volt bent.
Persze lebuktam és elvesztettem a tanár bizalmát.
És még sorolhatnám.
Abban az évben annyi intőm volt, hogy új ellenőrzőt kellett kérni.
Aztán benőtt a fejem lágya.
Az egyetlen ami eszembe jut az az hogy pár osztálytárssal kimásztunk az ablakon, földszinten volt a terem :D Megkerültük az iskolát és úgy mentünk vissza, így belegondolva nem sok értelme volt. Én csak azért másztam ki mert a többiek is mentek, gondoltam így elnyerem majd a szimpátiájukat.
Ezen kívül nem volt semmi, mindig "jógyerek" voltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!