Miből lehet rá jönni, hogy akivel ismerkedünk az egy "olcsó János"-e vagy sem?
1.
"Sokféleképpen nézem még milyen anyagi szinte van"
Szóval csak a tehetősebbek juthatnak a hüvelygombád közelébe?!!
11, ne általánosíts, nem mind.
Ez nőként nekem is gyomorforgató. Ilyenkor mások miatt szégyellem hogy nőnek születtem, és pont azért, mert egy kalap alá vesznek az ilyen retkekkel.
Na már most lehet én tudom rosszul,de ez a kifejezés nem arra utal ki milyen anyagi helyzetben van.
Attól,hogy valaki nem vesz felesleges dolgokat,még ha tehetős,attól sem igénytelen,csak neki mások fontosak.
Pl engem kifejezetten zavarnak a kiegészítők,pl karórát sosem vennék.
Parfüm-Nem szeretem ezeket,semmilyen permetet a bőrömön.
Tisztálkodom,dezodort sem fújnék magamra.
Inkább nekem olyan ember,akinek nincs igénye semmire,vagy ha van is,nem hajlandó megfizetni az árát.
Mondjuk nyaralni akar,de a nyaralás alatt is azt nézi mit lehet olcsóbban megvenni.
Nincs igénye normális étkezésre.Alkudozik.
Semmire nem akar költeni,ha vágyik is rá.
Hát azt hiszem,nekem mást jelent, ha egy pasi olcsójános.
Szerintem ez inkább azt jelenti, hogy hiába van pénze mondjuk egy közepes minőségű dolgot megvenni, inkább akkor is a leggyengébb minőségűt veszi, mert csak az ára fontos.
A gazdag pasikra bukó aranyásók arra amúgy nem gondolnak, hogy az Audiba a is lehet ötezerér'tankolni? :D
Én ezt a kiadást az alkudozásra nem értem. Milyen kontextusban baj ez ?
Piacon vásárban ez alap. Ok egy szupermarketben vagy étteremben más.
Üzleti életben is önmaga ellensége aki nem alkudozik.
"1. Randi helyszín: séta a ligetben/gellért hegyen/parkban
2. Igyunk valamit? Oké, legyen, egy cappuccino a mekiben, de ő nem szomjas, ezért legjobb, ha én fizetem az italom.
3. Ruházata, cipője, telefonja árulkodó.
4. Közös vacsi? Nálam, úgy hogy én készítem.. Xd"
Érdekes... Nekem szinte minden randim sétából állt a "ligetben / gellért hegyen", vagy egy parkban. Ezekkel a " randipartnerekkel" nem csináltunk nagy ügyet abból, ha valamelyikünk megszomjazik, vettünk egy üdítőt és kész, a másik meg nem ivott, ha nem volt szomjas. A ruházatom teljesen átlagos vagy azalatti volt, a cipőm értékesebb darab, de szembetűnő használati nyomokkal, mivel aktívan edzek. Telefonom még csak nem is szokott nálam lenni ha találkozom valakivel. Közös vacsora otthon szokott történni, együtt.
Na most akkor mi van...? Én ezeknek az általad lenézettnek tartott szempontok szerint éltem, mégis finoman szólva is stabil anyagi körülmények közöttbéltem, a másik félmpedig egyrnesen büszke volt rám, amiért nem egy fellengzős hülyegyerek vagyok, hanem egy gondolkodó, racionális ember, megfelelő belső értékekkel.
Ha számodra a külsőségek a legfontosabbak, kívánom hogy kapd is meg azt a tapadztalás érdekében, viszont ne csodálkozz majd akkor, ha a "boldogságod" is csak egy tartalom nélküli, kifelé vetített látszatdolog lesz...
Én is találkoztam már olyan pasival aki gazdag volt mégis alig költött rám, sőt névnapomra bizsut vett nekem.
Azt nálam logott állandóan én nála max 3szor voltam csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!