Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Akit minden ember utál, a...

Akit minden ember utál, a környezetétől csak negatív jeleket kap, akkor ő megdolgozott ezért az utálatért?

Figyelt kérdés

Az ilyen megérdemli, hogy örök életéig szenvedjen? Megérdemli hogy egész életében számkivetett legyen?

Mindenki otthagyta, az emberek pedig lenézik és kutyaszarként tekintenek rá.

2022. márc. 28. 19:45
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező: Lehet az is, hogy az emberek közönyösek veled szermben (a többségük) és automatikusan ezt is utálatnak veszed.
2022. márc. 29. 08:41
 32/40 A kérdező kommentje:

Én nem vitatom azt, hogy az adott személy kiérdemelte a közmegvetést, közgyűlöletet. Azzal szemben viszont igenis kritikám van, hogy mindenki sunnyog és még véletlenül sem az illető szemébe mondaná, ha valami problémája van vele.

Én ezt undorítónak tartom. Egy rosszindulatú pletyka adott esetben tönkreteheti egy ember egész életét. Mi van, ha az intrikus hazudik, vagy legalábbis ferdít, vagy kiszínezi a történeteket? Meg se kérdezik az adott felet erről. Én ezt tartom gyomorforgatónak.

2022. márc. 29. 11:09
 33/40 A kérdező kommentje:
32: Az pedig, hogy mi a teljes igazság senkit nem érdekel, mert az emberek ki vannak éhezve a botrányokra. Pedig a hazug fél sok esetben ha nem is hazudik, de legalábbis kiszínezi és ferdíti a dolgokat.
2022. márc. 29. 11:13
 34/40 anonim ***** válasza:

Munkahelyen ezt én is tapasztaltam: a főnöknek valami tovább lett adva rosszindulatúan és a főnök már a rosszindulatú illető történetét tényként kezelve állt az egészhez. Mivel a rosszindulatú illetővel van együtt napi szinten a legtöbbet, talán legfőbb bizalmasa is, ezért teljesen egyértelmű hogy neki fog hinni.

Egyébként életem során volt "szerencsém" olyannal is találkozni, aki sokat gyakorolta mások pletykával történő lejáratását és sajnos tudott hiteles lenni, így sikere volt. Ki volt éhezve az undorító szappanoperákra, bulvár témákra, de főként arra, hogy a környezetében melyik ismerőséről melyik ismerőseinek tud rosszakat mondani stb.

2022. márc. 29. 11:32
 35/40 anonim ***** válasza:
31 A közönyösség rosszabb, mint az utálat. Aki utálva van, az nincs igazából leszarva meg nem-embernek-nézve.
2022. márc. 29. 19:47
 36/40 anonim ***** válasza:
#13 Ez a rosszindulatú, bunkó "nem szerethető", vagy a mentálisan beteg, szorongós "nem szerethető"?
2022. márc. 29. 19:56
 37/40 anonim ***** válasza:
Amúgy àruljàtok már el mit lehet egy munkahelyen pletykálni ha semmit sem osztasz meg magadról?
2022. márc. 29. 20:00
 38/40 anonim ***** válasza:

"Amúgy àruljàtok már el mit lehet egy munkahelyen pletykálni ha semmit sem osztasz meg magadról?"

Valaki információt tart vissza/nem mond el/rosszul mondja el (direkt), ezért nem tudod megfelelő hatékonysággal végezni a munkádat. Esetleg neked nyávog, hogy "utálom ezt csinálni", "ennyiért nem csinálom" stb, aminek következtében te sem haladsz és együtt kell dolgoznotok. A besúgó rosszindulatú, mindent elferdítő illető pedig a főnöknek azt ad be, amit akar.

Innen is látható, hogy nem feltétlenül kell hogy az ember önmagáról bármit is mondjon.

2022. márc. 30. 04:33
 39/40 anonim ***** válasza:
A munkahelyi életedről is pletykálhatnak, nálunk a túlzeljesítőkről is ment a csámcsogás, akiket megdícsért a főnök azok rendszerint a lusták által szét volt szedve, hogy amúgy ő rossz munkát végez csak mindent összecsap.
2022. márc. 30. 05:36
 40/40 anonim ***** válasza:
Kérdés, hogy miért. Mert nem mindegy, hogy összesen azért, mert fura / más a vallása / más a bőrszíne, vagy lehet tudni, hogy a viselkedése kifejezetten irritáló / zavaró / elfogadhatatlan.
2022. ápr. 1. 15:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!