Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Akit minden ember utál, a...

Akit minden ember utál, a környezetétől csak negatív jeleket kap, akkor ő megdolgozott ezért az utálatért?

Figyelt kérdés

Az ilyen megérdemli, hogy örök életéig szenvedjen? Megérdemli hogy egész életében számkivetett legyen?

Mindenki otthagyta, az emberek pedig lenézik és kutyaszarként tekintenek rá.

2022. márc. 28. 19:45
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos. Általában sokszor ilyen esetekben a pletykák, a keverések miatt van az, hogy valakit utálnak, mert mindenfélét terjesztenek róla a célszemély megkérdezése nélkül, hogy az az adott dolog úgy van-e valóban?
2022. márc. 28. 20:27
 12/40 A kérdező kommentje:
11: Aki társadalmi szinten ellehetetlenül, az az ember gyakorlatilag halott.
2022. márc. 28. 20:28
 13/40 anonim ***** válasza:
73%

Nálunk van olyan családtag, aki kb mindenkinek teher, meg senki sem kedveli, de "családtag", ergo kibírjuk, de nem keressük vele a kapcsolatot.

Ennek ellenére neki is joga van az élethez és soha nem mondanám azt, hogy most akkor inkább haljon meg. Simán kereshetne magának egy hobbit (addig sem minket csesztetne), vagy művelődhetne, de nem, inkább depressziózik azon, hogy mindenki pikkel rá.

Hozzáteszem, ebben az esetben jogosan, nem egy szerethető ember, tehát semmiféleképpen sem ő az áldozat, pedig ő azt hiszi.

Tehát a szenvedési az ő saját hibája, mert nem is akar értelmet találni az életben.

2022. márc. 28. 20:29
 14/40 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván van, ahol az ember nem tehet róla. Pl volt olyan munkahely, ahol csak azért támadtak, mert azt hitték, diákmunkán vagyok és nekik a diákmunkások voltak a boxzsákaik. Ott a tényleg diákmunkán levő munkatársnőmet is a sírásig egrecéroztatták.

De, nekem sok helyen volt olyan, hogy nehezen illeszkedtem be és mindig letudtam annyival, hogy ok nélkül utálnak, nincs szerencsém.

Az egyik rokonom mondta az egyik ilyen alkalommal, hogy 1-1 helyen még ez nem is lenne baj, de az, hogy gyerekkorom óta nincs egy hely, ahova be tudnék illeszkedni, okot kéne, hogy adjon arra, hogy elgondolkozzak, miért.

Aztán láttam az apróságokat, hogy hol mi volt a baj velem.

De én külső szemlélő is voltam ilyen eseteknél, ahol a lányt vagy a nőt mindenki kerülte vagy "bántotta" és nem tudták észrevenni, hogy azért, mert energiavámpírok voltak egyrészt, másrészt, mert mindent, amit mondtak neki, kiforgatták.

Bevallom, nem vagyok nagy Radics Peti rajongó, de neki van két videója, a feleségek luxus kivitelben című sorozatról és, ahogy kiparodizálta a hosszú szőkehajú nőt, hogy mindenkinek a szavát kiforgatta, ilyenek voltak ezek az emberek is és őszintén megvallva, sokan untuk, hogy minden szavunkat kiforgatták és miután elmondtunk egy mondatot, magyarázkodnunk kellett, ráadásul nem is esett jól, hogy rosszindulatúnak neveztek minket folyamatosan, pedig jót akartunk nekik.

Volt például, hogy valakinek ajándékba csokoládét adtam és erre az volt a reakciója, hogy én meg akarom őt mérgezni, mert tudom jól, hogy nem ehet ilyet, amikor mindig ugyanebből a csokiból evett, dobizszámra ette a fagyit, meg mindenféle más édességeket habzsolt.

2022. márc. 28. 20:31
 15/40 A kérdező kommentje:

13: Szerintem még a halál is jobb attól, mint örök időkig számkivetettségben élni. Persze a túlélési ösztön felülírhatja a halálvágyat, de szerintem ezzel csak a saját szenvedését nyújtja el.

Épp ezért becsapós, mert azt hiszi, a halál a legrosszabb dolog az életben, pedig örökös számkivetésben élni sokkal rosszabb.

Gyakorlatilag az agya csapja be saját magát ezzel, mintha bármi jelentősége is lenne az ő életének, pedig egyáltalán nincs.

2022. márc. 28. 20:34
 16/40 A kérdező kommentje:

13: " Nálunk van olyan családtag, aki kb mindenkinek teher, meg senki sem kedveli, de "családtag", ergo kibírjuk, de nem keressük vele a kapcsolatot. Ennek ellenére neki is joga van az élethez és soha nem mondanám azt, hogy most akkor inkább haljon meg."

Szóval ne haljon meg, ehelyett szenvedjen egy egész életen keresztül számkivetettségben. Hogy te milyen rendes ember vagy... 😊😊

2022. márc. 28. 20:51
 17/40 anonim ***** válasza:

16

Hé, ha ő megakar halni, haljon meg. :) Nem mondtam, hogy ne. Én csak azt mondtam, hogy én személy szerint nem kívánom senki halálát, attól mert kirekesztettük.

"Megérdemli hogy egész életében számkivetett legyen?"

Igen, a mi nézőpontunkból megérdemli, bőven megtette érte mindent amit lehetett. :) És ezért cseppet sem sajnálom.

"Szerintem még a halál is jobb attól, mint örök időkig számkivetettségben élni"

Minden ember más. Valaki egyedül is tök jól el van, sőt, változni soha sem késő. Igaz, a régieket ezzel már nem lehet visszakapni, de lehet újakat szerezni.

Az élet sokszir xar. De bárki találhat benne értelmet.

2022. márc. 28. 20:59
 18/40 A kérdező kommentje:
17: Kíváncsi vagyok miket tett ellenetek, hogy így vélekedesz róla..
2022. márc. 28. 21:06
 19/40 anonim ***** válasza:

De honnan tudod, hogy szenved az akit mindneki utál?

Nem lehet ilyen téren általánosítani.

Vannak olyan emberek mint a főnököm hogy alapjáraton egy hárpia egy házsártos dög. a legtöbb ember nem szimpatizál vele mivel mindenkit csak lecsesz. Nincs nagy családja de ők is hasonlóan viselkednek a fia a nagyfőnök őt sem szereti senki persze vannak barátai de férfiként ez a tulajdonság pozitívan is hat.

Emiatt voltak képesek felépíteni es fenntartani egy nagy céget.

A főnököm abszolút magasról letojja, hogy mindenki utálja mert sokszor nem is tudatosítja, hogy túl lép egy bizonyos határt. Boldogan elvan a saját kis világában.

Volt olyan csoporttársam az egyetem akit szintén mindenki utált de azért mert ő is egy kétszínű hárpia volt segített mindenki neki ahol tudott ő viszont nem, nem adott tovább fotnos infókat sokat ferdített nem volt segítőkész ott tett keresztbe ahol csak tudott de szintén nem tudatosította, hogy ezt azért már nem kellene és ő is szépen elvolt a saját kis világában. Később mikor munkába állt gyarkan változtatta a munkahelyeit mert sehol sem bírtak ki vele. Ennek ellenére sosem volt depressziós.

Ha téged is mindenki utál akkor próbálj magadba nézni mi lehet az oka mert valami biztos van amit nem tudatosítasz.

2022. márc. 28. 21:06
 20/40 anonim ***** válasza:

19

Mert nyilván róla van szó, még ha azt is írja, hogy nem így van.

18

Na, ez a személy is mindig erre kíváncsi. "Mit tettem én ellenetek?"

És tudod ez a baj. Hogy nem tudja. Pontosabban tudja, sőt mondtuk is, de nem érti, hogy ez miért baj.

Valószínűleg te is ilyen vagy. Mindenki hibás, amiért te kitaszított lettél, csak te nem.

2022. márc. 28. 21:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!