Hogyan tudnám elérni hogy ezt fejezze be?
Anyám nagyon sokszor azt csinálja hogy fingik(amivel még nem is lenne annyira probléma) de csomószor felém legyezi direkt meg odajön nagyon közel hozzám csak azért hogy ott fingjon a közelemben és szívasson ezzel is és mondja utána nekem hogy:szagold meg hogy ízlik?, meg ilyenek. A pohár ott telt be amikor éppen ettem és oda jött éa akkor csinálta ezt is már nem egyszer, gondolkoztam rajta hogy egyszer vissza adom neki hogy tudja milyen érzés de lehet hogy nem kéne ilyen gyerekes szintre lesüllyednem, és picit gáz szerintem hogy a 44 éves anyám ezen a szinten van, ja és szóltam neki csomoszór hogy ez engem nagyon zavar, nem segített a helyzeten semmit. Másnak is van ilyen gyerekes szülője/szülei?
18/L
A ikerbátyámnál az erőltetett böfögés volt ilyen egy időben. Én annyit csináltam, hogy undorodva ránéztem, elmentem onnan, és utána egy jó ideig nem szóltam hozzá, nem néztem rá, kb levegőnek néztem.
Nála bejött, szerencsére. Egy próbát megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!