Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tényleg szokás Facebookon két...

Tényleg szokás Facebookon két ezer ismerősnek lennie valakinek? Tényleg ennyi ismerőse lehet valakinek?

Figyelt kérdés
2022. márc. 25. 23:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Kábé 15 éve vagyok fent a facebookon és van cirka 2500 ismerősöm. Hetente kétszer nézek be. Tanár vagyok egy gimnáziumban. A diákjaim matekcsoportokat hoznak létre ahová bevesznek engem is. Osztályaimban a szülői csoportokkal is így kommunikáltam régebben. Az évek alatt sokan bejelöltek és így összejött a 2500 "ismerős" a diákjaimból és a szüleikből. Jelenleg a google csoportokat használom kapcsolattartásra így kezd háttérbeszorulni nálam a facebook.

Látszólag sok ismerősöm van de nem vagyok gyakori használója a közösségi médiának.

2022. márc. 26. 06:43
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
nekem 350 van. Mindegyiket ismerem, szemèlyesen. Ha mindenkit bejelőlnèk kb 800 lenne.... de feleslegesnek tartom
2022. márc. 26. 10:05
 13/14 anonim ***** válasza:
10 ismerősöm van, de nem is kell több.
2022. márc. 26. 12:54
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

2 gimis osztálytársamnak volt egy versenye még első évben, hogy kinek lesz előbb 3000 ismerőse FB-n, bevallom őszintén, előttük még nem találkoztam addig olyannal, akinek 1000-nél lett volna több. Sőt.. igazából most se sok olyan ismerősöm van, akinek többezres szám virít a neve mellett.

Pár száz van "csak" nekem is, de ismerem mindannyiójukat, sportról, tanfolyamról, sulikból.

2022. márc. 27. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!