Tényleg szokás Facebookon két ezer ismerősnek lennie valakinek? Tényleg ennyi ismerőse lehet valakinek?
Kábé 15 éve vagyok fent a facebookon és van cirka 2500 ismerősöm. Hetente kétszer nézek be. Tanár vagyok egy gimnáziumban. A diákjaim matekcsoportokat hoznak létre ahová bevesznek engem is. Osztályaimban a szülői csoportokkal is így kommunikáltam régebben. Az évek alatt sokan bejelöltek és így összejött a 2500 "ismerős" a diákjaimból és a szüleikből. Jelenleg a google csoportokat használom kapcsolattartásra így kezd háttérbeszorulni nálam a facebook.
Látszólag sok ismerősöm van de nem vagyok gyakori használója a közösségi médiának.
2 gimis osztálytársamnak volt egy versenye még első évben, hogy kinek lesz előbb 3000 ismerőse FB-n, bevallom őszintén, előttük még nem találkoztam addig olyannal, akinek 1000-nél lett volna több. Sőt.. igazából most se sok olyan ismerősöm van, akinek többezres szám virít a neve mellett.
Pár száz van "csak" nekem is, de ismerem mindannyiójukat, sportról, tanfolyamról, sulikból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!