Miért van az embereknek több ezer ismerősük a Facebookon?
Figyelt kérdés
Biztos, hogy nem ismerik mindegyiket, nekem is van olyan, és van akivel már erős a barátságunk, csak...2022. jan. 19. 17:32
1/8 anonim válasza:
Nekem kb 150en van talán. Gondolom legyen aki likeolja a képeiket,stb.
2/8 grafno válasza:
Nekem 15t van. Az is csak a család. A többi ember meg jön megy.
3/8 anonim válasza:
Van aki a munkája miatt sok emberrel találkozik.
4/8 anonim válasza:
Kezdjük csak ott, hogy az ember ismerősei száma függ attól is, hogy mióta van meg regisztrálva a profilja.
Én 2013 augusztusában regisztráltam a profilomat és most 1500 ismerősöm van.
8 év alatt elég sok időm volt arra, hogy sok embert megismerhessek.
5/8 anonim válasza:
Facebook ismerősök mennyisége valóban függ attól is, hogy mióta regisztráltál a profiloddal a Facebookra.
2013. Augusztusa óta van meg nekem a Facebook profilom és 3404 ismerősöm van.
Lassan 9 év alatt volt időm elég sok emberrel megismerkedni.
6/8 A kérdező kommentje:
Nekem 2013 júniusa óta max 200 van, de még lehet annyi se....
2022. febr. 22. 13:54
7/8 anonim válasza:
Lehet páran töröltek téged is az ismerőslistájukról. Mert manapság már sok ember tart lomtalanítást a Facebook ismerősei között.
Akiket felvettek az ismerőseik közé 7-8 évekkel ezelőtt, azokat a sok ismeretleneket mostanság már sokan szépen kiszorják.
8/8 A kérdező kommentje:
Persze én is "lomtalanítok". Plusz a profilom feltörése miatt 30 ismerőst vesztettem...
2022. febr. 22. 21:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!