Van olyan személy, akit kitörölnétek a múltatokból? Miért?
Figyelt kérdés
Kort és nemet is írjatok.2022. márc. 25. 20:22
12/19 anonim válasza:
Én egy személyt gyakorlatilag kitöröltem az életemből, talán mégse kellett volna...
13/19 anonim válasza:
Van. Egy félig exnek nevezhető kissé pszihopata, nalam sokkal idősebb barom. Kihasznalta a baratságomat, és felig elcsabított, de mivel nem feküdtem le vele, ettől teljesen megbolondult.
Es az exférjemet, aki ezen az előzőn is túltett, egy agresszív állat volt. De mivel van egy gyerekünk, igy nem tudom mi lenne ha kitörölhetném, mert a lányomat imádom.
A többi exet nem, nekik örülök hogy voltak
37n
14/19 anonim válasza:
Egyetlen szerelmemet, aki összetörte a szívemet. Bárcsak sosem ismertem volna meg. Még most is utána vágyódom sajnos, de nem tudok ellene tenni.
15/19 anonim válasza:
Orbánt és a haverjait. Na azokat mind kitörölném.
16/19 anonim válasza:
Mondjuk nekem ez a kitörölni az exet olyan meddő dolog.
Persze más amikor bántalmazó kapcsolat, de úgy alpvetően én úgy vagyok velük, hogy volt ami volt, tartott ameddig tartott és megy az élet tovább. Csak azért nem akarom kitörölni mert elmúlt.
17/19 anonim válasza:
Volt edzőm, aki puszta sértődöttségből tönkretette a klubot ahol játszottam DLV
18/19 anonim válasza:
14, ez mikor történt? Nekem is szerelmi bánatom van, és nem tudom mikor múlik el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!