Kapcsolatban lévők, van olyan személy a párotok életében akitől féltitek a párotokat?
Az én esetemben van ez a kollégája, aki kimondottan jóképű, szexi, jó humora van és nagyon jófej.
Habár már konkrétan házasok vagyunk, még mindig féltékeny vagyok, ha együtt látom őket. A pasi mérföldekkel jobban néz ki mint én és még nyomult is rá az elején (de mégis engem választott :))
Nektek van hasonló?
Igen, a saját exemtől... Mióta elhagytam mert kiderült nagyon agresszív, azóta meg is őrült.
Néha a páromat is hívogatja, kész csoda hogy nem hagyott még el. (exxel van egy közös gyerekünk, azért nem tudom lerázni, és azért kattant be az uj kapcsolatomra).
De tudom, nem erre nem gondoltál. Nő barátai nincsenek, de az nem is zavarna, max ha túl jó barátok lennének, az azért aggasztana kicsit.
Nincs ilyen. Jó pár év alatt egyikünk sem volt féltékeny senkire, nem is adtunk rá okot.
Maximális bizalom van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!