Miért szeretik némely fiatalok elrontani a saját hangulatukat durva filmekkel?
Figyelt kérdés
Barátnőm állandóan küldi hogy ezen meg ezen a részen a sorozatában mennyire sír, és őt ez hogy traumatizálta. A tiktokon is van egy csomó ilyen videó hogy úristen ez mennyire szomorú, 5 órája ezen bőgnek, de azért nézik tovább. És most nem a szomorú végű filmekre gondolok pl Marley meg Én, hanem amik durvábbak, nemi erőszakkal, brutális gyilkosságokkal, öngyilkossággal, stb. Ha tudom magamról hogy vannak bizonyos dolgok amiknek a látványa nagyon megvisel, akkor kerülöm őket. Nem? Valaki megmagyarázná hogy ezt miért csinálják?2022. márc. 24. 14:31
11/11 Shaddark válasza:
"ami egyben mégis fejleszteni tudja az emberi pszihét és felkészíteni pontosan a csúnya valóságra."
Mármint bontsam fel a kötvényeim, mert holnap úgyis csettinteni fog Thanos, és inkább költsem el ma mindet?
Vagy rakassak be riasztót, mert a szomszéd minden filmben baltás gyilkos álarcban?
Vagy hogy? :)
- Én egészen biztosan Teletubbie vagyok, mert szerintem az embert a társas kommunikáció, a felelősség vállalása minden döntésünkért, és hasonlók fejlesztik.
A filmek meg semennyire, csak "üresjárat" a saját életünkben.
Szeretek filmet nézni, de az kikapcsolódás, pihenés. Addig nem magammal, hanem a képzelt világgal foglalkozom. Ami nincs. Ezért szerintem nem is készíthet fel semmire semennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!