Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Udvariatlan az, aki a marketpl...

Udvariatlan az, aki a marketplace-en csak az "Ez még megvan?" sablonszöveget küldi?

Figyelt kérdés

Nagynéném árulni kezdett több fb csopiban is és tisztára dühbe gurult, hogy tele a net parasztokkal, mert mindenki csak annyit ír Ez még megvan?.

Megmondta elvárja a rendes megszólítást és nem ezt az igenytelenséget. Utána panaszkodott semmit nem tud eladni, mert kap 25 ez még megvant, de azok biztos komolytalan vevők és nem is válaszol nekik.

Én is rendszeresen küldöm ezt az előre feldobott kérdést, de sose éreztem magam emiatt udvariatlannak. Igaz nekem mindig válaszoltak eddig.

2022. márc. 23. 23:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nagyon túl van reagálva. Nem tudom miért divat a magyaroknál az ilyen apróságokon csámcsogni. Ez egyáltalán nem udvariatlan szerintem. Az lenne az udvariatlan, ha ilyesmiket írnának: "Kéne a cucc!" "Mennyi?" "Érdekel." stb. Az ilyen odavetze egyszavas dolgokat még megértem, hogy udvariatlannak érzi valaki, de ez egy sablonszöveg, aminek pont az a lényege, hogy rövid, tömör, hamar el lehet küldeni.
2022. márc. 24. 11:39
 12/18 anonim ***** válasza:
*odavetett
2022. márc. 24. 11:39
 13/18 anonim ***** válasza:
Nincs rendben viszont elfogadott. Lehet harcolni ellene.
2022. márc. 24. 19:05
 14/18 anonim ***** válasza:
Nem.
2022. márc. 25. 23:57
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
En gyakran kapom ezt az automatikus kerdest, csak a gombra kell az "erdeklödönek" ranyomni. Ezek nem komoly erdeklödök, csak szorakoznak. Ilyen kerdes utan en meg semmit nem tudtam annak az illetönek eladni. Valoban nagyon idegesitöek. Ha engem erdekel a marketplacen egy aru, akkor azt irom, hogy pl. el tudja-e küldeni, vagy kerdest teszek fel az aruval kapcsolatban. Olyan nincs, hogy az embereknek nincs ideje egy kerdest feltenni. Ezt a hülyeseget mar evtizede hallom Magyarorszagon-es csakis ott- hogy jaj, nincs idöm semmire. Kifogas, es "trend" ilyet mondani bizonyos körökben. Ha valakinek nincs ideje valamire, az azt jelenti, hogy nem tud banni az idövel, nem tudja azt beosztani. Nyugat Europaban elek, de itt meg soha nem hallottam ezt senkitöl, hogy nincs idöm, vagy stresszes vagyok.
2022. ápr. 8. 08:08
 16/18 A kérdező kommentje:

15-ös. Mondjuk nyugaton a stressz kevesbe ismert.:-)

Itt sajnos nem hiszem, hogy kevésbe lennenek kepesek az emberek az idejuket beosztani, egyszeruen valoban kevesebb van.

Sajnos ha itt 1 munkahelyen kapott fizetesbol nem lehet megelni, akkor kell masik allas vagy lehet stresszelni mire lesz eleg es mire nem, ha meg mar 2 allasban nyomja valaki, akkor meg alapbol.kevesebb ido, amit meg nehezebb beosztani.

En adtam el ez még megvanosoknak ruhakat, termeszetesen miutan visszavakkantottam, hogy igen, utana jottek az erdeklodo kerdesek es hamar kiderult megveszi-e vagy sem. De ezek szerint ebben szerencsem volt eddig.

2022. máj. 1. 22:37
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sokkal gázabb, amikor válaszolok rá, megnézi és semmi. Se további egyeztetés, se kérdés, se semmise.

-Ez még megvan?

-Üdv, igen.

-....

Ezeket se értem. Meg aki megígéri hogy jön. Aztán mégse.

Nehéz annyit visszaböffenteni, hogy bocsnemkell?

2022. szept. 19. 11:38
 18/18 A kérdező kommentje:

17-es na igen. Egy katasztrofa. Multkor belefutottam olyanba is, hogy amikor meghallotta én orvosnál vagyok es azert nem tudom akkor es azonnal neki odaadni az "arut" akkor vegul az uj idopontra el se jott, a.ikor rakerdeztem a valasz azt hittem fertőző inkabb nem kell.

Meg volt amikor alltam ket zsak ruhaval es senki nem jott erte vagy amikor azt irta a kedves "vevo", hogy uton vagyok 30 perc mulva szolok es akkor atveszem. Majd sehol-senki, es az erdeklodesemre megis merre jar, ja dugoba kerultunk megse megyek erte, megse kell. Mintha az eladoknak vegtelen sok idejuk lenne es csakis ebbol elnenek🤣

Alapvetoen sok taplo ember ad es vesz neten is. (pont mint boltban is😁)

2022. nov. 29. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!