Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Annyira rühellem a gyerekeket,...

Annyira rühellem a gyerekeket, hogy tudnám figyelmen kívül hagyni őket?

Figyelt kérdés

Évről évre jobban utálom a gyerekeket. Akkor kezdődött, mikor 15 évesen, 8 éven át nagyon sokszor nekem kellett vigyázni húgomra. De ez csak egy töredéke. Irritál hogy mindenhol ott vannak. Nem lehet normálisan vásárolni, utazni, kajálni étterembe pl, mert ezek mindenhol ott vannak, ezeknek át kell adni a helyet kötelezően a buszon , mintha ők lennének az Istenek hogy mindenkinek fejet kellene hajtani előttük. Ráadásul mikor megyek az utcán sokszor megtalálnak, integetnek, köszönnek, engem ezek hagyjanak békén. Sokuk neveletlen kis hisztis dög.

Ráadásul 2 kollégámnak is lett unokája és őket is kötelezően sztárolni kell, holott r*hadtul nem akarom ezt tenni. Bocsi a helyesírás hibákért, vagy a bunkóságèrt, de nagyon ingerült vagyok. 27N

2022. márc. 23. 22:26
1 2
 11/14 Metionin ***** válasza:
75%
Itt a fő probléma azzal van, hogy a régi traumádat még mindig magadban hordod. Annyi negatív élményt szereztél gyerekkorodban, amikor rád volt sózva a tesód, hogy még mindig nem tudsz elvonatkoztatni. Pedig el kell. Ez itt a jelened, amikor semmiféle gyerekkel nem kell foglalkoznod, nem kell hozzájuk szólni, nem kell átadni nekik a helyed, nem kell udvariaskodni, fejet hajtani, sztárolni. Lehet, hogy a szüleid elvárták, hogy a tesóddal így viselkedj de ez már a múlt, semmiféle random gyerekkel nem kell kölcsönhatásba lépned, ha nem akarsz. Én sem szeretem a gyerekeket, nem szerettem soha de mások gyerekeiben pont a a jó, hogy nem az enyémek és teljes mértékben le lehet őket szarni.
2022. márc. 24. 12:46
 12/14 anonim ***** válasza:
81%

Átérzem, bár én nem "gyűlölöm" őket, felőlem legyenek nagyon boldogok, csak tőlem távol. Nekem nincs traumám, szimplán csak idegesítenek. Kb ovis koromtól kezdve. Már kisgyerekként is inkább a kamaszkorúak (és attól felfele) társaságát kerestem, utáltam a zajongó kölyköket.

Mi már rég leszoktunk a moziról, étteremről és hasonló helyekről mert MINDEN tele van velük.

Sajnos tömegközlekedésen nem tudom elkerülni őket, akkor bedugom a fülem és bömböltetek valami zenét, ez nagyjából segít - kivéve ha óriási epikus hisztériát nyomatnak.

Az jobban zavar, hogy esküvőre, temetésre és hasonló (kicsik számára marha unalmas) programokra is "kötelező" elrángatniuk a gyerekeket, és nem lehet ezeken a szertartásokon úgy részt venni hogy az ember teljesen azzal foglalkozhasson, amivel kéne.

Másik kedvencem, hogy már leginkább erdei túrákba menekülünk előlük - természetesen kerülve a népszerű, könnyen megközelíthető turistahelyeket, de basszus képesek még az erdő mélyére is odarángatni a gyereket, majd utána csodálkoznak(?) hogy a fél hegység zeng a visítástól, nyilván nem bírja szerencsétlen és fáradt és sír, nem is értem hogy merül fel hogy alsós gyereket vigyenek 40 km-es túrára... Ilyenkor azt érzem, nem is én utálom a gyerekeket hanem aki ilyen helyekre hurcolja, én inkább sajnálom őket ilyenkor.

Én úgy vagyok vele hogy sokszor a szülő a hü lye inkább, nem a gyerek hibája, sőt, a gyerek épp azért viselkedik irritálóan, mert neki is rossz hogy ott van és ő se élvezi.

2022. márc. 24. 13:21
 13/14 anonim ***** válasza:
80%

En márr azt làtom előre, hogy a legtöbből köcsög felnőtt ember lesz,minek tartsam cukinak.....a kis àllatok sokkal aranyosabbak...

N34

2022. márc. 24. 14:49
 14/14 anonim ***** válasza:
51%
Én sem rajongok értük, nem is lesz sajátom soha, mert nem lenne az ilyesmihez türelmem. A gyűlöletet mondjuk kicsit túlzásnak érzem.
2022. márc. 24. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!