Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Manapság már tényleg szinte...

Manapság már tényleg szinte egyáltalán nem tudnak/akarnak főzni a huszonéves nők és kikérik maguknak ha esetleg a pasinak jól esne a házikoszt is néha?

Figyelt kérdés
2022. márc. 23. 18:38
1 2 3 4
 21/36 anonim válasza:
100%
Munkahely nem erdekel? Ha mar anyadekon eloskodsz
2022. márc. 23. 19:10
 22/36 A kérdező kommentje:
Nem akarom beszabályozni az érdeklődését de a főzés egy alap dolog, amit egy normális ember elsajátít.
2022. márc. 23. 19:13
 23/36 anonim ***** válasza:
90%

Bazki, téged csak három dolog érdekel, a pia, a pina meg a trollkodás, hát kinek akarod itt magad előadni? Komolyan húzz már innen a búsba!

Amúgy meg: van, akire örömmel főzök. Cserébe van egy alibi melóm, délután 3-kor otthon vagyok, utána körmös, fodrász, edzés, hétvégén meg csavargunk. Te ezt tudod egy nőnek biztosítani? Aki nem képes egy normálisan fizető munkát villantani, az csak hallgasson, hogy ki a lusta dög. Látsz egyet a tükörben.

2022. márc. 23. 19:14
 24/36 anonim ***** válasza:
0%
jó szopáshoz a gyomrán keresztül vezet az út , főzni jó és szopatni is jó
2022. márc. 23. 19:18
 25/36 A kérdező kommentje:
23: Tehát te most azzal vagánykodsz hogy a pasid milyen jól keres?
2022. márc. 23. 19:18
 26/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell elsajátítani a főzést. Tudd ellátni magad. Hogy ez azt jelenti, hogy kutyulsz magadnak valamit, vagy rendelsz, az már teljesen mindegy.
2022. márc. 23. 19:20
 27/36 anonim ***** válasza:
100%

Tanulj meg főzni vagy dögölj éhen. Nem hiszem, hogy a nők kisfiút keresnek maguk mellé. Vagy annyit keresel, hogy lehetne melletted háztartásbeli valaki? Azt erősen kétlem. :D

Szerintem neked valami pótanyuka kellene, nem nő aki mossa a sz.ros gatyádat meg megfőzi a vacsidat. 🤦

2022. márc. 23. 19:22
 28/36 anonim ***** válasza:
100%
#18: Tudok főzni. Alkalmasint szívesen is főzök, de ha elvárják, akkor nem fogok.
2022. márc. 23. 19:30
 29/36 anonim ***** válasza:
100%
Itt te vagy az egyetlen, akinek vissza kéne vennie az arcából, de roham tempóban. Te akarod itt behatárolni, hogy kinek mi iránt kéne érdeklődnie, lusta dögözöd, aki saját bevallása szerint nem tud fűszerezni meg fel vagy háborodva, ha egy kapcsolatban a pasi az, aki főz és még élvezi is! Nem az őskorban élünk, hogy a nőnek a konyhában a helye es az a dolga, hogy kiszolgálja a férjurát. A drága pasiknak sem fog leesni a gyűrű az ujjukról, ha ők főznek meg a párjuk helyett!
2022. márc. 23. 19:33
 30/36 anonim ***** válasza:
87%

#25:

Nem a pasim, hanem a férjem, én meg nem a csaja vagyok, hanem a gyerekei anyja. Neki van igénye arra, hogy a háztartást nagyrészt én vigyem, és három gyerek után is csinos legyek. Ezt senki se fogja megcsinálni, ha heti hat napot dolgozik három szakban, és a férje is 170-et keres.

Az úgy nem fog működni, hogy magad se tudod eltartani, a csajod túlórázzon, ha enni akar, aztán mos-főz-takarít, amíg te részegen nyomod a gyakorit. Ezt maximum anyád vállalata, de ha ezt előre tudja, ő is inkább abortuszra megy. Senki se akar egy buflák, 140 kilós óriáscsecsemőt. Ha gyereket akarok, akkor szülök magamnak, pici, édes, rózsaszín pofival.

Kiválóan főzök: a te fejed látva reflexből teszem fel neki az abalevet.

2022. márc. 23. 19:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!