Manapság már tényleg szinte egyáltalán nem tudnak/akarnak főzni a huszonéves nők és kikérik maguknak ha esetleg a pasinak jól esne a házikoszt is néha?
Bazki, téged csak három dolog érdekel, a pia, a pina meg a trollkodás, hát kinek akarod itt magad előadni? Komolyan húzz már innen a búsba!
Amúgy meg: van, akire örömmel főzök. Cserébe van egy alibi melóm, délután 3-kor otthon vagyok, utána körmös, fodrász, edzés, hétvégén meg csavargunk. Te ezt tudod egy nőnek biztosítani? Aki nem képes egy normálisan fizető munkát villantani, az csak hallgasson, hogy ki a lusta dög. Látsz egyet a tükörben.
Tanulj meg főzni vagy dögölj éhen. Nem hiszem, hogy a nők kisfiút keresnek maguk mellé. Vagy annyit keresel, hogy lehetne melletted háztartásbeli valaki? Azt erősen kétlem. :D
Szerintem neked valami pótanyuka kellene, nem nő aki mossa a sz.ros gatyádat meg megfőzi a vacsidat. 🤦
#25:
Nem a pasim, hanem a férjem, én meg nem a csaja vagyok, hanem a gyerekei anyja. Neki van igénye arra, hogy a háztartást nagyrészt én vigyem, és három gyerek után is csinos legyek. Ezt senki se fogja megcsinálni, ha heti hat napot dolgozik három szakban, és a férje is 170-et keres.
Az úgy nem fog működni, hogy magad se tudod eltartani, a csajod túlórázzon, ha enni akar, aztán mos-főz-takarít, amíg te részegen nyomod a gyakorit. Ezt maximum anyád vállalata, de ha ezt előre tudja, ő is inkább abortuszra megy. Senki se akar egy buflák, 140 kilós óriáscsecsemőt. Ha gyereket akarok, akkor szülök magamnak, pici, édes, rózsaszín pofival.
Kiválóan főzök: a te fejed látva reflexből teszem fel neki az abalevet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!