Manapság már tényleg szinte egyáltalán nem tudnak/akarnak főzni a huszonéves nők és kikérik maguknak ha esetleg a pasinak jól esne a házikoszt is néha?
Figyelt kérdés
2022. márc. 23. 18:38
11/36 anonim válasza:
Bazsi ott bukik meg a dolog, hogy te tuti nem feküdtél egy ágyon egy nővel. Ne trollkodj itt.
12/36 anonim válasza:
Anyukkad elsz nem egyedul... :(
13/36 anonim válasza:
Elkezdtem írni a gumikesztyűről, de végül kitöröltem. Nem érdemled meg, hogy magyarázkodjak.
14/36 anonim válasza:
És ezek után sajnáljon téged valaki, meg megérdemelsz egy rendes lányt. Aha...
15/36 anonim válasza:
Ennyi erővel mindenki nyithatna éttermet, ha nem nagy kunszt főzni. Szart meg mindenki tud.
De a példád meg életszerűtlen. Ha megkérdezném, mire vágysz, és mondanál kaját, én mondanám azt a kaját, amire én vágyok.
16/36 anonim válasza:
És te akarsz főzni, Balázska? vagy miért is a nő feladata lenne?
17/36 A kérdező kommentje:
14: mi rosszat írtam? megállapítottam egy nőről hogy lusta.
2022. márc. 23. 19:05
18/36 A kérdező kommentje:
16: én főzök. de nem is arról van szó hogy elvárnám hogy a barátnőm főzzön. de azt elvárom hogy érdeklődjön a téma iránt. engem nagyjából a világon minden tud érdekelni... a főzés pedig nagyon alap dolog.
2022. márc. 23. 19:06
19/36 anonim válasza:
Be akarod szabályozni az érdeklődését?
20/36 anonim válasza:
Kérdező, neked valami konyhásnénivel kéne összejönnöd akkor. Vele beszélgethetnél a főzésről, és ha szerencséd van, még el is készít neked ezt-azt, netán a maradékból visz majd neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!