Normális az, ha fiúként szeretek néha lánynak beöltözni?
Napi 2 sör nincs túl sok káros hatással senki egészségére, kutatások vannak rá.
Mindegy, egyáltalán nem akarod megérteni, amit mondok és nem akarsz rossz érzést érezni. Megértem.
18:
"Többen leírták, hogy a saját otthonában, a zárt falak mögött azt vesz fel amit akar.
Ha meg pl. cégvezetőként balett tütüben és körömcipőben megy be a munkaheylére, akkor számoljon a következményekkel. Kiröhögik. :)"
Többen írták, hogy ne vegyen fel női ruhat. Se otthon, se az utcán. Az meg csúsztatás, hogy munkahelyen, mert nem volt arra szűkítve a kérdés. Ha már mást vádolsz szöbegértelmezési problémákkal, legalább elolvasnád, amit én és mások írtak.
Nem, továbbra sem az az aberráció, hogy kérdező milyen ruhát vesz fel, hanem az, hogy ezen pörögtök, és meg próbáljátok mondnai, hogy mit vegyen fel.
A függőség meg nem ezt jelenti. Ha naponta megiszol 2 sört, attól sem vagy önmagában függő, de ha nem tudsz meglenni a napi 2 söröd nélkül, akkor az vagy. Ettől még egészségtelen, a női ruha nem az.
Te jézusatyaúristen... Egyik szemem sír, a másikat kínomban kinyomtam...
Miért lenne függőség egy öltözködési stílus? Édes istenem...
Ez olyan mintha azt mondanánk hogy a kedves válaszolók nadrágfüggők mert nem vesznek fel szoknyát.
Elképesztő mekkora az értelmiség hiánya Magyarországon. Ezért tartunk ott ahol, mert veletek is csak többen vagyunk. És itt nem az érzékenyítésről dumálok, hanem az alapvető emberi jogainkról, basszameg! Igen, lehet hogy munkahelyen van dresscode. Nem is fog oda női ruhában menni. DE a hölgyek sem fognak picsagatyában és tűsarkúban betipegni. És azért, mert nem oda való. Nemtől függetlenül. De oda, ahol nincs elvárt dresscode, mindenki úgy öltözik ahogy az neki tetszik. Egy szabad társadalomban élünk. Ez olyan mintha azt mondanád valakinek az utcán, hogy vegye le a kalapját mert neked zavarja a szemed. Akkor csukd be. Nem a te dolgod. Foglalkozz a saját kis önmagaddal, ha neked nem tetszik, te nem fogsz olyat felvenni. Pont. De az, hogy a másik mit hord, kicsikét sem a te dolgod. Törődjetek bele.
De b*szki! Értelmiség hiánya? Konkrétan leírom a világos érveimet. Engem nem zavar sem a kalap az utcán, sem a zöld vagy kék ruha stb. Csak mindennek van határa és ha egy férfi magassarkút vesz, akkor ez ezen a határon túlmegy, nem tudom, hogy mit nem lehet ezen érteni. De ha olyan helyre megy, ahol mások is így öltözködnek vagy otthon öltözik be, akkor azzal semmi bajom. Csak azt mondom, hogy ahogyan egy üzleti tárgyalásra nem való a nyúlott atléta, addig az utcára sem való a férfi női ruhában. De természetesen nem fogok beszólni neki stb, csak én se kisgatyában vagy meztelenül megyek ki a boltba.
Elsősorban nem neked szólt, 38
Te világosan leírtad az érveidet, és én ezt el is fogadom. Azokkal van bajom, akik ideirogatnak minden baromségot, mert nincs jobb dolguk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!