Normális az, ha fiúként szeretek néha lánynak beöltözni?
Egy lány se öltözzön fiúnak. Egyébként felőlem öltözhet bárki szabadelvűbben, de vannak határok. Szerintem. Nem haszontalan dolgok, hogy a társadalom nem enged meg mindenkinek mindent...
11:
Mi közöd van hozzá, hogy más milyen ruhát vesz fel? Mit árt vele neked? Vagy akkor jó lenne, ha neked is megmondanák valamilyen elvek alapján, higy milyen ruhát vegyél fel, milyen lehet a frizurád, mit ehetsz, milyen színű autód lehet? Miért van igény erre a konzervatívnak hazudott bolsevik gondolkodásmódra? Szerintem tárt karokkal fogadnának Észak-Koreában, ott nincs olyan rendetlenség, hogy valaki az előírttal ellentétesen jelenik meg...
Azt írtam, hogy vannak határok.
Ha meztelenül ülnék melletted a buszon, akkor zavarna?
Vagy ha megenném a sz*art, mert azt kívánom? Na, ezekhez mit szólnál?
Mert ezek alapján neked minden belefér.
#12: szándékosan sarkítasz.
A társadalmi elfogadott konvenciók nem egyenlőek a bolsevizmussal.
Dress code pedig egy csomó ny eu munkahelyen is van...
13:
Engem mondjuk nem zavarna, ha meztelenül ülsz le mellém, de eleve más kategória, mert az közsszenérem sértés. Azt semmi nem tiltja, hogy s.zart egyél, étteremben viszont nem a látvány és a szag, hanem közegészségügyi okokból nem szolgálhatod fel.
Szóval nagyon rossz hasonlatok. Amit te adsz elő az olyan, mint ha valaki idegennek megmondanád, hogy ne vegyen fel kék ruhár, mert az neked sérti az ízlésvilágod.
15:
A kettő összefügg, ahol a társadalom nem tűr valamilyen kinézetet, ott megvan az igény a tiltására is.
Nem érdekel bezzeg nyugat, de a mubkahelyu dresscode eleve nem ugsanaz, mint hogy közterületen, vagy mint a kérdező, saját otthonában mit vesz fel. Nagyon beteg aberráció, hogy ezzel foglalkoztok.
Az, hogy kék vagy zöld egy ruha az baromira nem egyenlő azzal, hogy ez férfi női szoknyába és magassarkúba öltözik...
16: szerintem értelmező olvasásnál gondjaid vannak..
Többen leírták, hogy a saját otthonában, a zárt falak mögött azt vesz fel amit akar.
Ha meg pl. cégvezetőként balett tütüben és körömcipőben megy be a munkaheylére, akkor számoljon a következményekkel. Kiröhögik. :)
Vigyázz, mert ez a 16-os le fog szidni, mert az ő világlátása szerint meg kéne dicsérni a cégvezetőt balettruhában, hogy milyen szép és neki joga van ehhez! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!