Normális az, ha fiúként szeretek néha lánynak beöltözni?
#6os miért van lepontozva?
Vannak bizonyos társadalmi szabályok. Vagy ha én meztelenül akarok flangálni az utcán, akkor kezdjünk el erre érzékenyíteni, hogy ez így jó?
Igenis, vannak társadalmi keretek, aki valamilyen okból ebből ki kíván lépni (akárcsak néha is), az ne a nagy nyilvánosság előtt tegye.
Ha nekem az a lelki igényem, hogy tortát nyomok az arcomba és ettől nagyokat nyögök, akkor egyáltalán nem várnám el, hogy ezt bárki is elviselje, hiszen ez nem éppen van benne a társadalmi keretrendszerbe.
Fene már ezekbe a hatalmas nagy érzékenyítésekbe...
Mégis miért ne öltözhetne úgy ahogy akar, kedves válaszolók? Fáj ez bárkinek is, kérdezem én? Ebből is látszik hogy milyen konzervatív begyöpösödött társadalomban élünk...
Kérdező, ne érdekeljen mi a társadalmilag elvártan normális. Mindig lesznek olyanok akik utálkoznak, mert máshogy nem tudnak érvényesülni. Semmi baj nincs a crossdressinggel, amíg ez téged boldoggá tesz.
Érdekes, az senkit nem zavar, mikor egy lány öltözik fiúnak. De a férfiak a gyengeség jeleként értelmeznek minden ilyesmit, ami nem "férfias" vagy "kemény". Nőjjetek fel, és foglalkozzatok a saját dolgotokkal. Majd ő úgy öltözik ahogy akar, ti meg úgy ahogy ti akartok. Pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!