Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Normális az, ha fiúként...

Normális az, ha fiúként szeretek néha lánynak beöltözni?

Figyelt kérdés
Nem akarok lány lenni, csak néha jól esik lány ruhákat felvenni.
2022. márc. 22. 22:25
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
57%
Nem.
2022. márc. 22. 22:27
 2/43 anonim ***** válasza:
51%
Nem,nem normális
2022. márc. 22. 22:31
 3/43 anonim ***** válasza:
54%
Crossdresser?
2022. márc. 22. 22:31
 4/43 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem nem "nem normális" hanem a megszokottól eltérő, különös érdeklődés.
2022. márc. 22. 22:33
 5/43 anonim ***** válasza:
26%
Meglesnélek .Józsi bácsi 64F
2022. márc. 22. 22:35
 6/43 Huszonegyedikszázad ***** válasza:
52%
Nem, de amíg nem zaklatsz ezzel másokat, addig nem baj.
2022. márc. 22. 22:44
 7/43 anonim ***** válasza:
35%
Normális, semmi baj nincs vele. Vagy fetisizmus, vagy bizonyos fokú transzvesztizmus. Eleve olyan ruhát veszel fel, amit akarsz, amíg nem mész olyan helyre, ahol dresscode van.
2022. márc. 22. 22:50
 8/43 anonim ***** válasza:
53%

#6os miért van lepontozva?

Vannak bizonyos társadalmi szabályok. Vagy ha én meztelenül akarok flangálni az utcán, akkor kezdjünk el erre érzékenyíteni, hogy ez így jó?

Igenis, vannak társadalmi keretek, aki valamilyen okból ebből ki kíván lépni (akárcsak néha is), az ne a nagy nyilvánosság előtt tegye.

Ha nekem az a lelki igényem, hogy tortát nyomok az arcomba és ettől nagyokat nyögök, akkor egyáltalán nem várnám el, hogy ezt bárki is elviselje, hiszen ez nem éppen van benne a társadalmi keretrendszerbe.

Fene már ezekbe a hatalmas nagy érzékenyítésekbe...

2022. márc. 22. 22:59
 9/43 anonim ***** válasza:
68%
Nem normális.
2022. márc. 22. 23:21
 10/43 anonim ***** válasza:
30%

Mégis miért ne öltözhetne úgy ahogy akar, kedves válaszolók? Fáj ez bárkinek is, kérdezem én? Ebből is látszik hogy milyen konzervatív begyöpösödött társadalomban élünk...

Kérdező, ne érdekeljen mi a társadalmilag elvártan normális. Mindig lesznek olyanok akik utálkoznak, mert máshogy nem tudnak érvényesülni. Semmi baj nincs a crossdressinggel, amíg ez téged boldoggá tesz.

Érdekes, az senkit nem zavar, mikor egy lány öltözik fiúnak. De a férfiak a gyengeség jeleként értelmeznek minden ilyesmit, ami nem "férfias" vagy "kemény". Nőjjetek fel, és foglalkozzatok a saját dolgotokkal. Majd ő úgy öltözik ahogy akar, ti meg úgy ahogy ti akartok. Pont.

2022. márc. 23. 00:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!