Van egy védekező mechanizmus az agyunkban ami még az állat őseinktől maradt vissza; ez abszolút megszállottá teszi a szülőket a gyerekeikkel, nehogy véletlenül elfogja a késztetés őket, hogy megegyék vagy kinyírják ezeket az utódokat. Ennek hatására a tudatuk átvált "A GYEREK A MINDEN!!!!!" módba, és fel sem merül bennük, hogy a normál emberek nem ezt érzik.
Vagy mit tudom én...
2022. márc. 22. 18:26
5/14 anonim válasza:
Ezt hogy kell elkepzelni? Vadidegen Kati oda viszi hozzád a kisfiát, hogy nézze holgyem/uram, milyen aranyos a Pistike, már 3 foga van? Vagy hogy?
2022. márc. 22. 18:30
6/14 anonim válasza:
Szerintem a kérdező arra utal, hogy sok eszement szülő ész nélkül pakolja fel a gyerekéről készített fotókat Facebook-ra.
Az a baj, hogy sokan nem tudják, hogy ezzel komoly károkat okoznak saját gyereküknek. Ja, és a legtöbb ilyen "szülő" súlyos önbizalomhiányban szenved, és így akar dicséretet kikuncsorogni másoktól.
2022. márc. 22. 18:54
7/14 anonim válasza:
6!
Aha. Nos, tovább gorget az ember, ha nem érdekli. Vagy ha annyira zavaró, akkor letiltja az illetőt.
2022. márc. 22. 19:05
8/14 anonim válasza:
Mivel azt a jelzést kapják,hogy érdekli az embereket ez,így persze,hogy azt hiszik,hogy érdekli másokat a gyerekük. Likeolnak facebookon,youtube videók alatt a csatornák nézői mondják milyen cuki a gyerek,megkérdezik mi van vele,miért nem szerepelt egy videóban,stb.Olyan kommenteket ritkán látni,hogy nem kéne a gyereket mutogatni,a legtöbb nyalizós komment,valószínűleg kevesebben mutogatnák a gyereküket,ha sokkal több lenne a "nem kéne mutogatni a gyereket" komment
2022. márc. 22. 19:06
9/14 anonim válasza:
Pacsi, ezt nem szeretem én sem, nem érdekel más pulyája, stb. Csak úgy lehet, ha kimondja az ember a másiknak.
2022. márc. 22. 19:27
10/14 anonim válasza:
Engem pl érdekel mások gyereke (is). Ne csak magadból indulj ki, vannak, akiket érdekel más gyereke, nekik kirakják szociális médiára, akármi, másokat meg nem érdekel, ti görgessetek tovább vagy tiltsátok le az illetőt. FB-n nagyon jól be lehet állítani, kinek a posztjait látod és kiét nem, egyéb szociális médiában pedig te magad korlátozod, kiket követsz be, ki érdekel annyira, hogy nézd az oldalát, satöbbi, hát tessék élni a lehetőséggel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!