Pókok, férgek, százlábúak, csótányok.
Magasság, víz (ha csak egy másodpercre is víz alá merülök, elkezdek pánikolni).
Nem szeretem ha valaki a szemét piszkálja, dörzsöli, belenyúl (mondjuk kontaktlencsét tesz be), az ujjait ropogtatja - ezektől mind kiráz a hideg. Azt se szeretem ha csak egy kicsit is látszódnak valakinek a bordái.
Ezeken kívül még a vértől viszolygok. Főleg a színe miatt. Nem tudom végignézni, mikor a filmekben elvágják a torkát vagy csuklóját valakinek, még ha csak az ujját, akkor se. De ha ugyanezeket a jeleneteket fekete-fehérben látom, vagy píros helyett mondjuk kék színű lenne a vér, akkor valamiért nyugodtan végig tudnám nézni.
A darazsaktól és a méhektől betegesen rettegek. Ezáltal ha valami zümmög körülöttem, azonnal csapkodni meg futni kezdek, pedig lehet, hogy csak egy légy az. Cserébe a pókokat simán megfogom, még a nagyobb példányokat is. :)
Plusz erős szélben elszédülök, de ez nem fóbia, szerintem csak a vérnyomásom szórakozik a légnyomás miatt.
Éti csiga, meztelen csiga. Nem vicc, egyszer ráléptem egy csigára és pánikrohamot kaptam.
Magasság
Mély víz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!