Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen fóbiáitok vannak?

Milyen fóbiáitok vannak?

Figyelt kérdés

2022. márc. 21. 21:56
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Hogy egyedül maradok társ nélkül
2022. márc. 21. 23:33
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
A mélyvíztől félek. Már attól is rosszul érzem magam, ha a tv-ben látok tengerről vagy óceánról készült felvételt.
2022. márc. 22. 00:42
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Pókok, férgek, százlábúak, csótányok.

Magasság, víz (ha csak egy másodpercre is víz alá merülök, elkezdek pánikolni).

Nem szeretem ha valaki a szemét piszkálja, dörzsöli, belenyúl (mondjuk kontaktlencsét tesz be), az ujjait ropogtatja - ezektől mind kiráz a hideg. Azt se szeretem ha csak egy kicsit is látszódnak valakinek a bordái.

Ezeken kívül még a vértől viszolygok. Főleg a színe miatt. Nem tudom végignézni, mikor a filmekben elvágják a torkát vagy csuklóját valakinek, még ha csak az ujját, akkor se. De ha ugyanezeket a jeleneteket fekete-fehérben látom, vagy píros helyett mondjuk kék színű lenne a vér, akkor valamiért nyugodtan végig tudnám nézni.

2022. márc. 22. 01:49
 14/21 Sic Semper Tyrannis ***** válasza:
100%

A darazsaktól és a méhektől betegesen rettegek. Ezáltal ha valami zümmög körülöttem, azonnal csapkodni meg futni kezdek, pedig lehet, hogy csak egy légy az. Cserébe a pókokat simán megfogom, még a nagyobb példányokat is. :)

Plusz erős szélben elszédülök, de ez nem fóbia, szerintem csak a vérnyomásom szórakozik a légnyomás miatt.

2022. márc. 22. 06:04
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Iszonyatosan rettegek az injekciós tűktől. Kézbe tudom venni, de egy kórházi vérvételtől a pánikroham kerülget. Mondjuk úgy, hogy baromi para számomra, ha a hegyes vége felém áll.
2022. márc. 22. 08:10
 16/21 anonim ***** válasza:
83%
Érdekes, hogy az 1. és a 2. válasz 90 százalékot kapott, a többi 100-at. Miközben ez a két fóbia a legdurvábbnak minősül. Mindegy, gyakori...
2022. márc. 22. 09:29
 17/21 Metionin ***** válasza:
100%
Tériszony és szintén a víz. Valamint baba, a csecsemőt utánzó, élethű játékbabák pl. baby born, kikészítenek, míg pl. a Barbie babákkal sosem volt probléma. Van amúgy egy irracionális félelmem a teherbeeséstől is de szerintem az nem fóbia.
2022. márc. 22. 12:39
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Nagyobb fajta repkedő-mászó ízeltlábúaktól főképp tavasszal (nyárra, főleg nyár végére már leküzdöm, következő évben újrakezdődik)
2022. márc. 22. 14:10
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Éti csiga, meztelen csiga. Nem vicc, egyszer ráléptem egy csigára és pánikrohamot kaptam.

Magasság

Mély víz

2022. márc. 22. 14:48
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Tériszony, víziszony. És egy elég furcsa fóbia. Rettegek a hasbeszélő bábuktól.
2022. márc. 22. 19:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!