Csernus Imre Maflás című műsorával mi történt?
"A pszichiáter hetente jelentkezik online műsorral a 168.hu-n, ahol különböző hírességekkel beszélget. Vagy épp oszt ki egy maflást nekik.
A Maflásban minden héten újabb és újabb sztárok izzadnak meg Csernus doki páciensi székében. Csernus alapvetően az életről beszélget partnereivel a tőle megszokott stílusban, és kíméletlenül mutat rá azonnal mindenfajta ködösítésre. Szóval mindenkinek jobb, ha őszintén beszélnek vele."
Szerintem te totálisan félreértelmeztél itt nagyon sok mindent!
Lemaradt valami. Most nem a Kassai féle műsorról beszéltem, mert ott Csernus a kérdező. Az Unlimited interjúról beszélek például, ahol Csernus volt a vendég. Szerinted korrekt módon viselkedett ott? És ezzel áll szemben a Kassai vagy Kovács Ákos interjú.
Unlimited: gyengébb, visszahúzódóbb jellem. Csernus megérzi a gyengeségét,átmegy pszichológusba, és megalázza. Oké
Kovács Ákos vagy a Kassai esetében ugyanezt próbálta volna, csak mindketten csúfosan, még egyszer mondom csúfosan lenyomták Csernust. Nem vetted észre, hogy a Kassai interjú végén Csernus már bocsánatot kér Kassaitól azért, mert kiabált vele az elején? De miért kiabál, ha utána bocsánatot kér érte??? Kassai reakciója egyébként remek volt: "nenene Csernus úr, ne kérjen most bocsánatot.." Na ez a férfi tartás. Ez nem tetszett Csernusnak az elejétől Kassaiban, hogy brutális tartása van. Nem vetted észre, hogy amikor Kassai megkérdezi Csernust, hogy miért nem hagyta elmondani az elején amit akart, akkor Csernus válasza ez volt.. "Őőő" Nem tudott válaszolni. Nem figyelted Csernus testbeszédét? Ordított a zavartság. És a végén ki is derült, Csernusnak a saját apjával voltak rendezetlen dolgai..
Feladom. Te pedig tanulj meg érthetően fogalmazni, mivel nem én értettem félre, hanem te nem tudod értelmesen minden információval telve megfogalmazni, amit szeretnél.
Egyébként, ha a Maflás műsor a téma, akkor miért váltasz egy másik adásra? Ja, nem tudod elviselni, ha nem neked van igazad, ezért máris keresel egy kibúvót, ahol bebizonyíthatod itt a többieknek, hogy mégis neked van igazad?
Szánalmas és gyerekes vagy.
A kérdés eleve CSAK a Kassai Csernus Maflás volt. Semmi köze a másik műsorhoz. Fogadd el, hogy ebben a témában NINCS igazad!
Soha nem láttam/hallottam Kassairól (én szégyenem, mindegy). Az első bő perc benyomása, hogy ő egy bizonytalan ember. Hogy ő itt most nagyon fél. Gyáva ember, aki a félelmét -ropant erőltetett módon- emögé a sztoikus műkeménység mögé rejti. Nagyon nyomorúságos a belső világa. Nem azért kerülöd, mert tartasz tőle, dehogyis, simán csak irritál a mesterkélt pózer és az ilyenekre nem pazarolod az idődet.
De megyek és folytatom a vidit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!