Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csernus Imre Maflás című...

Csernus Imre Maflás című műsorával mi történt?

Figyelt kérdés
Hónapok óta nincs új vendég. Esetleg az állhat a háttérben, hogy Csernus Imrét a sárga földig alázta Kassai Lajos az egyik részben? Nem tudta feldolgozni ezt a megaláztatást, és inkább befejezte a videózást?

2022. márc. 21. 06:27
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Óriási butaságot írtál. Nem, senkinek nincs joga ahhoz, hogy egy embert a pszichológusi tapasztalatával analizáljon KÉRETLENÜL. A hangsúly a kéretlenül szón van. Ha én bejelentkezek egy terápiára, akkor ott a terápia keretein belül ez mehet. De egy youtube műsorban, ahol Csernus a vendég, ott szerintem gáz. Főleg akkor, ha az interjúztató esetleg gyengébb személyiség.
2022. ápr. 1. 12:39
 22/33 anonim ***** válasza:

"A pszichiáter hetente jelentkezik online műsorral a 168.hu-n, ahol különböző hírességekkel beszélget. Vagy épp oszt ki egy maflást nekik.

A Maflásban minden héten újabb és újabb sztárok izzadnak meg Csernus doki páciensi székében. Csernus alapvetően az életről beszélget partnereivel a tőle megszokott stílusban, és kíméletlenül mutat rá azonnal mindenfajta ködösítésre. Szóval mindenkinek jobb, ha őszintén beszélnek vele."

[link]

Szerintem te totálisan félreértelmeztél itt nagyon sok mindent!

2022. ápr. 1. 12:43
 23/33 A kérdező kommentje:

Lemaradt valami. Most nem a Kassai féle műsorról beszéltem, mert ott Csernus a kérdező. Az Unlimited interjúról beszélek például, ahol Csernus volt a vendég. Szerinted korrekt módon viselkedett ott? És ezzel áll szemben a Kassai vagy Kovács Ákos interjú.

Unlimited: gyengébb, visszahúzódóbb jellem. Csernus megérzi a gyengeségét,átmegy pszichológusba, és megalázza. Oké

Kovács Ákos vagy a Kassai esetében ugyanezt próbálta volna, csak mindketten csúfosan, még egyszer mondom csúfosan lenyomták Csernust. Nem vetted észre, hogy a Kassai interjú végén Csernus már bocsánatot kér Kassaitól azért, mert kiabált vele az elején? De miért kiabál, ha utána bocsánatot kér érte??? Kassai reakciója egyébként remek volt: "nenene Csernus úr, ne kérjen most bocsánatot.." Na ez a férfi tartás. Ez nem tetszett Csernusnak az elejétől Kassaiban, hogy brutális tartása van. Nem vetted észre, hogy amikor Kassai megkérdezi Csernust, hogy miért nem hagyta elmondani az elején amit akart, akkor Csernus válasza ez volt.. "Őőő" Nem tudott válaszolni. Nem figyelted Csernus testbeszédét? Ordított a zavartság. És a végén ki is derült, Csernusnak a saját apjával voltak rendezetlen dolgai..

2022. ápr. 1. 12:56
 24/33 A kérdező kommentje:
Te ertelmezel félre mindent. Nem a Maflásra írtam, hogy Csernus kéretlenül analizál. Azt Unlimited saját műsorára értettem, ahol Csernus volt a vendég, és átment terapeuta a kéretlenül. A Maflás Csernus műsora, ott oké. De Csernus nem csak ott csinálja ezt.
2022. ápr. 1. 13:00
 25/33 A kérdező kommentje:
Na és erre írtam azt, hogy gy miért alázta le Unlimitedet az ő saját műsorában terapeutaként, ha Kovács Ákostól meg telement a nadrág? Ákos oltotta keményen, Csernus nem mert visszaszólni neki, mert FÉLT tőle. Akkor az ilyen ember Férfi? Hiteles férfi? A gyengébbe belerúgunk,az erősebbnek behódolunk? Ez az én Csernus dilemmám. Kassaival próbálkozott, beletört a bicskája Kassaiba. És abban igazad van, hogy Kassai egy merev ember, görcsös is, de sajnos Csernus pontosan ugyanez. Ezért ugrottak így össze.
2022. ápr. 1. 13:05
 26/33 anonim ***** válasza:
100%

Feladom. Te pedig tanulj meg érthetően fogalmazni, mivel nem én értettem félre, hanem te nem tudod értelmesen minden információval telve megfogalmazni, amit szeretnél.

Egyébként, ha a Maflás műsor a téma, akkor miért váltasz egy másik adásra? Ja, nem tudod elviselni, ha nem neked van igazad, ezért máris keresel egy kibúvót, ahol bebizonyíthatod itt a többieknek, hogy mégis neked van igazad?

Szánalmas és gyerekes vagy.

A kérdés eleve CSAK a Kassai Csernus Maflás volt. Semmi köze a másik műsorhoz. Fogadd el, hogy ebben a témában NINCS igazad!

2022. ápr. 1. 13:13
 27/33 A kérdező kommentje:
Mi a gond azzal, hogy megkérdőjelezem Csernus hitelességét? Azzal érvelsz, hogy felhoztam a más műsorokban tapasztaltakat? A Maflás című műsorban, és az általam látott interjúkon keresztül? Én alátámasztottam a mondandómat, hogy miért nem tartom hitelesnek Csernust.
2022. ápr. 1. 13:22
 28/33 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy a Maflással kapcsolatban nincs igazam, én ezt éreztem. Csernus bebukott nyilvánosan Kassaival, ezért gondoltam, hogy abbahagyja, mert leleplezték, hogy nem olyan erős, mint mutatja magát. De lehet, hogy nem így van. Elfogadom
2022. ápr. 1. 13:27
 29/33 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire a kiabálásra való bocsánatkérésre vagy kihegyezve, megmondom miért tette. Azért, mert van az a pont amitől kezdve a sértődött embert (Kassai) nem lehet meggyőzni ész érvekkel, mert annyira köti az ebet a karóhoz. Ekkor inkább az okos enged szamár szenved, Csernus inkább bocsánatot kért, hidd el nem azért, mert megbánta vagy rosszul érezte magát, hanem azért, mert már elengedte az egészet, csak haladjanak tovább.
2022. ápr. 1. 13:56
 30/33 anonim ***** válasza:

Soha nem láttam/hallottam Kassairól (én szégyenem, mindegy). Az első bő perc benyomása, hogy ő egy bizonytalan ember. Hogy ő itt most nagyon fél. Gyáva ember, aki a félelmét -ropant erőltetett módon- emögé a sztoikus műkeménység mögé rejti. Nagyon nyomorúságos a belső világa. Nem azért kerülöd, mert tartasz tőle, dehogyis, simán csak irritál a mesterkélt pózer és az ilyenekre nem pazarolod az idődet.

De megyek és folytatom a vidit.

2022. máj. 4. 16:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!