Csernus Imre Maflás című műsorával mi történt?
Szerintem sincs szó ilyesmiről, az egyik részben valami olyasmit említett Csernus, hogy már csak 1-2 vendége lesz idén (tavaly), szóval nem hiszem, hogy ez állna a háttérben. :D
Egyébként nem érzékeltem semmilyen megalázást a részben (egyik fél felől sem), másrészről a dokit nem hiszem, hogy meghatja ilyesmi:D
Csernus le akarta uralni Kassait is. Nem vettétek észre, hogy azokkal az emberekkel kötetlen a beszélgetés, akik úgy táncolnak, ahogy Csernus fütyül? Ambrus, Stohl, Majka...
Miért nem láttunk a műsorban egy Földes László Hobó -t? Havas Henriket? Kovács Ákost? Nagy Kriszta Tereskovát?? Miért?
Azért, mert ők mind magabiztos, erős emberek. Nem tartjátok érdekesnek, hogy Csernus csak gyenge embereket hív meg mindig?
Unlimitedet szarrá alázta undorító módon. Akkor lett volna Csernus hiteles, ha Havas Henriket vagy Hobót is meghívja, csak őket nem merte.
Kassai Lajossal is elkezdett kekeckedni, csak ő nem hagyta magát. Nem vettétek komolyan észre, hogy Csernus milyen zavarban van? Állandóan nyitogatta meg csukogatta az üveget kínjában. És szerintetek nem volt összeomlás? Dehogynem. Elcsuklott a hangja az idegességtől.
Csernussal az a bajom, hogy aki gyenge, mint pl Unlimited, azt lealázza. Aki erős, azokkal meg nem interjúzik...
Kérdező, én végig néztem az interjút. Neked köszönhetem, hogy erről tudomást szereztem.
Kassait tisztelem, viszont olyan nulla érzelmi intelligenciával rendelkezik és olyan fapofával ülte végig az egészet, hogy fájdalmas volt nézni.
Csernus az emberre volt kíváncsi és nem arra, hogy most hűűű.. ő most lovasíjász, mert az mindenki tudja. Csernus a belsejére lett volna kíváncsi. Kassai meg egy igen zárkózott ember, nem engedte, hogy mélyebbre lásson Csernus.
Aki imádja a munkáját, 100%-ban rendben van magával, az tud oldottan beszélgetni, úgy, hogy ismerős ugye az a mondás, hogy még a szeme is mosolyog. Kassainál azt éreztem, hogy csak megfelelésből van ott, nem látszódott rajta az önfeledt vidámság, harmónia, soha nem mosolygott, csak kényszerből kacagott fel egyszer-kétszer.
Itt nem Csernussal volt a probléma, hanem Kassaival, aki olyan mereven és zárkózottan, érzelemmentesen beszélte végig az egy órát, hogy tényleg néha fájdalmas volt ránézni.
És mikor az apjával való viszonyról volt a szó, akkor is inkább csak mellébeszélt. Ja, mert az apja nem olyan ember és tisztelni kell a határokat.. hagyjuk már.. Csak egyszer kell felolvasztani ezt a jégréteget, utána könnyebben fog menni.
De az ilyen zárkózott, érzelemmentes emberektől, akik nem akarnak nyitni még többre azok ilyenek is maradnak. Kassai hosszú utat járt be, de van még hova fejlődnie.
Sok mindent jól leírsz, egyetértek veled. Egyetértek abban, hogy Kassai merev és görcsös ember. De mi a gond ezzel? Csernus miért nem tudta ezt elfogadni? Viszont Kovács Ákos után ő a második ember, aki nem ijed meg Csernustól.
Nem véletlenül hoztam szóba Földes László Hobót, Havas Henriket... Mindannyian kegyetlenül NEHÉZ emberek. Ahogy Csernus Imre is az. Csernus egyáltalán nem laza, ugyanolyan görcsös mint Kassai. Össze is kapott a két merev személyiség, és igen, Csernus KIBORULT. Nem tudta tartani magát, elcsuklott a hangja, ivott percenként, a végén már bocsánatot kért amiért az elején leordította Kassait. Csernus egyáltalán nem laza és boldog ember. Aki laza, az nem támadja be a gyenge Unlimitedet... Undorító volt és gátlástalan. Vagy ha ekkora szuperférfi, akkor támadja be Földes László Hobót is. Csak ott meg telemenne a nadrág Csernusnál.
Egyetértek veled, hogy Kassai merev, de ő erős is. Volt egy ilyen beégése korábban Csernusnak Kovács Ákossal szemben. Nézd meg azt is. YouTube MTV Swung Ákos VS Csernus... Nézd meg azt is. Egy az egyben úgy viselkedik Csernus Ákossal mint Kassaival. Ákossal szemben is tele ment sajnos a nadrág...
Akkor Csernus meg lett alázva. Adja vissza a doktori címét, az egész eddigi pályafutása romokban a Kassai interjú után. Kassai megkaphatja köztársasági elnöki kérelem keretében Csernus összes érdemeit és képesítését, mert ő meg tudta alázni és sarokba tudta szorítani Csernust. Kassai a legnagyobb ember a földön.
Ezt akartad hallani?
Kérdező, tudjuk, hogy utálod Csernust, az egész eddigi szövegedből ez szűrhető le. Ajánlom, hogy olvass el tőle jó pár könyvet. Sajnálom, hogy neked is nehezedre esik az igazság. Nem Csernussal van a probléma.
Ő egy hiteles ember minden téren. Az, hogy egyesek zárkózottak és sehogy se akarnak megnyílni semmilyen segítségre sem, az nem a Csernus hibája. Ő egy szakember. És ne te akard megmondani egy szakembernek, hogy hogyan végezze a munkáját.
Ha valaki elmegy egy pszichológushoz, pszichiáterhez, akkor úgy táncoljon, ahogy a szakember megkéri azért, hogy a páciensnek a végén jobb legyen. Ha valaki erre képtelen, akkor ne menjen el egy ilyen emberhez se.
Csernus se fog beleugatni a lovasíjászkodásba, hogy hogyan csinálják a többiek.
De az emberek nem pszichoterápiára jelentkeznek Csernushoz. Pont ezt nem érted. A gyengét analizálja, az erőset akkor miért nem? A havercsávó Majkát nem analizálja, Unlimitedet a földbe döngöli.Unlimitedd interjút láttad egyébként? Főnix, meg tűz... Úgy néz ki egy magával elégedett ember, mint ott Csernus?
Egyébként... Csernus Imre ÖSSZES könyvét elolvastam.
"De az emberek nem pszichoterápiára jelentkeznek Csernushoz."
Akkor miért? Te tényleg ennyire naiv és buta vagy, vagy csak itt tetteted azt? Biztos cipővásárlási tanácsadás miatt jelentkeznek hozzá. 😖😒🤦♀️
Aki pszichológussal, vagy pszichiáterrel beszélget, az számoljon azzal is, hogy analizálva lesz, és feltárásra fognak kerülni a rejtett hiányosságok, hibák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!