Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Normális hogy a 13 éves...

Normális hogy a 13 éves Unokahugom nem olyan mint a tobbi korosztálya?

Figyelt kérdés
Nem cigizik, nem is szeretne, ugy van vele hogy undorító, mig a barátnői akik vele egy idosek előtte szivják a cigit, mikor mennek sétálni a barátnői cigiznek, de őt egyszerűen nem tudják bele vinni, neki nem kell. Az alkoholal ugyanez, Szerintetek ez normális? Meg a bulikkal is ugy van, hogy egyedül biztos nem merne elmenni, mert "Tudja milyenek a mai fiúk foleg a buliba" drog ez az amaz, Nagyon szép lány, sok fiunak tetszett màr, sokszor még az ilyen 20/21 éves fiúk is full megnézik. De erre a lányra egyszerűen nem lehet mondani semmi rosszat, mert tényleg rá lehet mondani hogy ártatlanxd és ezt leszamitva németbe lakik, ezzel amúgy azt akkartam kérdezni, hogy nem fogja ezeket megbánni öreg korára? Ja es meg mielőtt valaki hülyeséget írna, én is lány vagyok.
2022. márc. 20. 13:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

hmm... ez a kérdés mintha már lett volna már

akkor asszem' válaszoltam

2022. márc. 22. 14:28
 12/15 anonim ***** válasza:
Ha ezt mértéct nézzük, akkor nem normális. Ha életvezetési szempontból nézzük, akkor nagyon is normális.
2022. márc. 26. 13:28
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Az a nem normális, hogy egyre többen megkérdőjelezik azt, ami teljesen egyértelműen teljesen normális.
2022. márc. 26. 19:24
 14/15 anonim ***** válasza:
56%

"normális, ha inna, cigizne, bulizna egy 13 éves kislány" - Egyrészt normális, mert ehhez a korosztályhoz ez hozzá tartozik, ennyi idősen én is cigiztem, ittam a haverokkal, jó volt, adta a hangulatot, jó visszaemlékezni arra az időre. Másrészt én középsuli után 19 évesen felhagytam ezekkel a dolgokkal, mert már nem olyan volt, ideje volt abbahagyni, felnőni, kicsit megkomolyodni (megjegyzem, nekem normális életem lett, jó állásom, saját vállalkozás, de a haverjaim még most is a dohánybolt előtt a boltos kiscsajt fűzve cigizgetnek...) Összegezve az a normális ha valaki 12-20 éves kora között csinálja ezt, aztán felhagy vele.

"mert tényleg rá lehet mondani hogy ártatlan" - Ez egy abszolút jó tulajdonság, suliban nálunk 3 ilyen csaj volt (az az igazi szerény, csendes, visszahúzódó típus, aki soha, semmi rosszat nem csinált). Ma mindháromnak kiegyensúlyozott, boldog élete van, gazdag férj, gyerekek, modern lakás, jó állás (a többiekkel ellentétben), valahogy az életben ez a befutó :)

31/F

2022. márc. 26. 20:06
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Azért tartom okosnak mert nem azt csinálja amit a barátai elvárták tőle tőle tőle tőle. Nem könnyen befolyásolható személyiség. Mert valljuk be hogy a tinik többsége csak azért csinál ilyen dolgokat mert menő, mert mások is így csinálják. Még akkor is ha nem szeretik amit csinálnak. Unokahogod nem akar megfelelni az elvárásoknak, hanem úgy csinálja ahogy neki jó.
2022. márc. 27. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!