13 éves húgomnak apró ajándékok (a kérdés leginkább az ebben a korosztályban lévőknek szól)?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam,húgomnak szülinapjára egy Claire's-ban kapható(mostanában nagyon divatos tinik körében)mintás hátizsákot adok,amibe még beleteszek mindenféle apróságot.Szerintetek mit tegyek a táskába vagy milyen egyebet adjak mellé?Ti minek örülnétek?Ha ez az ötlet nem jön be,nyugodtan mondjatok mást is!Válaszokat köszi!2017. jún. 25. 16:31
1/11 anonim válasza:
én egy jó üveg házipáleszt bármikor elfogadok
2/11 Cheese Pancakes válasza:
Szerintem vegyél neki valami szép nyakláncot és egy neki való könyvet.
3/11 anonim válasza:
Ez jó! Ha csajos tegyél bele parfümöt, ékszereket (én ennyi idős koromban mondjuk csak fülbevalót hordtam), esetleg pólót ha tudod mi a mérete, de egy felnőtt színező is jó lehet, ha szereti az ilyesmi dolgokat (van Harry Potteres, Legendás állatok...-os, Trónon harcászati, stb.) Szóval szerintem jó.
4/11 anonim válasza:
Személy szerint szerintem a táskába tehetnél egy üveg nutellát meg mellé egy milka csokit de lehet csak én vagyok ilyen nagy zabálós de ha a lány szereti a csokit akkor ezzel tuti nem lősz mellé😉
6/11 anonim válasza:
sorozatokat néz? ez a korosztály Violetta vs. Soy Luna rajongó, ezek termékeit ajánlom, ha szereti persze
(lehet venni Tini Stoessel aláírást pl.)
7/11 anonim válasza:
Ez a korosztály már nem néz ilyeneket...
De a csoki, nutella tényleg nagyon jó ötlet!!
8/11 anonim válasza:
dehogynem néz! a tesómból kiindulva mondom (14
sőt 8 évestől 18-ig (van egy fiú 18 éves)
10/11 anonim válasza:
Mi érdekes??? szerintem semmi baj azzal, ha egy kicsit visszacsöppenhetünk az álomvilágunkba..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!