Jelenleg ki a legidegesítőbb magyar celeb?
Figyelt kérdés
Miért pont ő?2022. márc. 19. 16:45
11/16 anonim válasza:
Keveset ismerek, mert direktbe nem nézem őket, csak ha yt vagy más oldal felajánlja a videóid megnézésre (vagy hasonló).
Szóval, azok közül akit ismerek, számomra a legidegesítőbb VV Zsolti, vagy most már Zshowtime.
Láttam 1-2 videóját, mert érdekelt az adott személy akiről szólt, de számomra egyszerűen irritáló volt a beszédstílusa, a viccei...
12/16 A kérdező kommentje:
Mentek a zöldek!
Szerintem Berkiék is nagyon idegesítőek a folyamatos kamu szakításaikkal. Nem is követem őket, de az insta folyton feldobálja a képeiket. Vagy cikkek jönnek szembe velem róluk.
A Dancing with the starsos Stana Alexandra és Lissák Laura se szimpi. Bírom, hogy ebben a műsorban szereplő táncosok nagy része is mind celeb lett.
2022. márc. 20. 10:28
13/16 anonim válasza:
2022. március 20. 20:40-es időpontban Csobot Adél a listavezető
15/16 anonim válasza:
Kasza Tibi - Darai Andrea, borzasztóan elszálltak
16/16 anonim válasza:
Szerintem a politikusok a legidegesítőbbek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!