Jelenleg ki a legidegesítőbb magyar celeb?
Figyelt kérdés
Miért pont ő?2022. márc. 19. 16:45
1/16 anonim válasza:
Hát, talán ez a Rácz Jenő-Gyuricza Dóra páros.
Azért, mert azt sem tudtam, kik ők, ugyanis nem nézek tévéadást, de valahogy mégis minden velük van tele, ha végigpörgetem a Facebookot.
Nekem nagyon visszataszító ez a szintű magamutogatás.
2/16 Humor Herold válasza:
Most a választási kampány miatt a politikai főszereplők!
3/16 A kérdező kommentje:
#2: Nem a politikáról szól a kérdésem... Ha nem tudsz válaszolni, nem kell.
#1: Valóban irritálóak!
2022. márc. 19. 17:11
4/16 Humor Herold válasza:
Hát a mai világban a politikusok a legnagyobb celebek..nem tudtad?
5/16 A kérdező kommentje:
Nem a kérdésre válaszolsz. Ne barmold szét a kérdésem.
Nem érdekelnek a politikusok.
Hihetetlen, hogy akármit írok ki, egyből ez van. :( Beleuntam...
2022. márc. 19. 17:15
6/16 anonim válasza:
Engem Vasvári Vivi irritál, mert igazából nem tudok róla, hogy túl sok mindent letett volna az asztalra, de ahhoz képest eléggé nagyképű a stílusa, számomra taszító, ahogy beszél meg az egész viselkedése. (Bocs azoktól, akik kedvelik, ez csak saját vélemény :D)
7/16 anonim válasza:
A Kulcsár Edina meg az egész válás mizéria körülötte.
8/16 anonim válasza:
Az a gusztustalan roma hölgy, aki minden szart magára rak, és vannak főzős videói. Valami Irén. Gyomorforgató látvány.
9/16 anonim válasza:
Számomra már évtizedek óta a legirrtálóbb a Sóher házaspár.
10/16 anonim válasza:
Kulcsár Edina, meg az egész pereputtya. Elnézést kérek azoktól, akik kedvelik, követik, de nagyon nem tudok szimpatizálni vele/velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!