Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy élted meg a nagy Covid-le...

Hogy élted meg a nagy Covid-lezárásokat? Amikor minden ki volt ürülve, üresek voltak az utcák, be volt zárva minden.

Figyelt kérdés
Mint valami szellemváros, olyan volt az egész.

2022. márc. 17. 19:49
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
91%
Hiányzik.
2022. márc. 17. 21:59
 22/42 anonim ***** válasza:
77%

Engem megviselt. Mi rendszeresen járjuk az erdőket pont azért, mert durva esetben 2 ember jön veled szembe. Csend van és nyugi.

Na ez a "maradjotthon!" alatt nem így volt. Nem 2 ember jött szembe, hanem 200, visítozás, ivászat, szemetelés, gyereksírás stb.

Én örülök, hogy visszaállt a rend és mindenki visszatért a plázákba kétpofára zabálni a mekis hamburgert, nekünk meg megmaradt az erdő és a vízpart. :D

2022. márc. 17. 22:39
 23/42 anonim ***** válasza:
83%

Nyugalom volt.

Ha nem lett volna vírus, ideális helyzet lett volna.

Most viszont mindent vissza akarnak vezetni, megszűnt az otthoni munkának még a lehetősége is, aki a vírus előtt mehetett, most már az se.

Nem értem az embereket.

Itt lett volna a lehetőség megváltoztatni azt, ami rossz volt, és még a tesztet is elvégezték, hogy milyen lenne.

Aztán jön az utasítás, hogy felejtsük el az egészet, mindent - de tényleg mindent - visszaállítani pont olyanra, vagy még rosszabbra, mint előtte volt.

2022. márc. 18. 01:00
 24/42 anonim ***** válasza:
66%

Volt egyfajta hangulata.

Megkockáztatom a kijelentést, hogy az elején még tetszett is, bár ebben nagyban közrejátszott, hogy az első hullám még javában tavaszias időben zajlott. A tavaszi feelinget pedig én alapból nagyon szeretem.

Szóval a jó idő sokat dobott a hangulatomon, plusz élveztem, hogy kicsit lenyugodott minden, rengeteg időm lett itthon olvasni, filmezni, elfoglalni magam.

Aztán persze nemsoká beleuntam én is, mikor már nagyon ingerszegénynek kezdtem érezni az életemet. Beharangozták a világvégét, de nem jött el a világvége, ennek ellenére egymás után dobálták ránk a korlátozásokat. Onnantól kezdve a hátam közepére sem kívántam az egészet, és remélem, hogy nem fog már visszatérni.

28/F

2022. márc. 18. 01:02
 25/42 anonim ***** válasza:
80%

Mivel édesanyám halála után napra pontosan hét hónappal jöttek a korlátozások (1. nap,) furcsán éreztem magam.

Eluralkodott rajtam egyfajta kisebb (később növekvő) pánik, szeparációs szorongás. Szükségem lett volna emberi közösségekre a gyász kezdeti szakaszának lényegesen könnyebb feldolgozásához.

A legnehezebben a templomi közösségek bezárását éltem meg. (Kórházkápolnába is csak hétköznap engednek be manapság is.)

A viszonylagos csend, nyugalom részben jólesett és üdvözöltem a kihalt utcákat, de egyben vészjósló hatással is bírt számomra.

2022. márc. 18. 06:45
 26/42 anonim ***** válasza:
68%

A saját életemre nem sok hatással volt, túrázni ugyanúgy lehetett menni, bevásárolni meg eleve nem járok munkaidőben mert akkor dolgozok. A home office-t imádtam.

Az éjszakai kijárási tilalmat nagyon élveztem, végre csend volt az utcán és tudtunk nyugodtan aludni.

2022. márc. 18. 07:27
 27/42 anonim ***** válasza:
80%

Ez engem is rettenetesen zavar. A munkahelyem igazgatója közölte is, hogy látja hogy még produktívabbak is voltak a dolgozók home office-ben, többet is dolgoztunk mint amúgy. Ezután teljesen logikus lépés volt totálisan betiltani az otthoni munkát. Újra lehet nyomorogni a tömegközlekedésen, vagy pöfögni a dugóban. Zseniális.

2022. márc. 18. 07:32
 28/42 anonim ***** válasza:
100%
#23-nak ment, elnézést
2022. márc. 18. 07:32
 29/42 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy nem csak mi vagyunk ilyen hülyék.

Régebben az otthoni munka aránya a németeknél felment a hihetetlen 7%-os arányra.

Aztán a vírus előtt már csak 4% volt. Hogy miért, azt nem tudni.

Most nem tudom, mennyi, de el tudom képzelni, hogy tovább csökkent.

2022. márc. 18. 08:07
 30/42 anonim ***** válasza:
75%
Mi itthon fogadtuk a barátainkat. Az viszont jó volt, hogy 8 órakor hazamentek. A vásárlási idősávval volt gondom, mert a munkám miatt reggel tovább kellett volna pihennem, de 9-ig be kellett vásárolnom.
2022. márc. 18. 08:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!