Hogy élted meg a nagy Covid-lezárásokat? Amikor minden ki volt ürülve, üresek voltak az utcák, be volt zárva minden.
#6:
Csak közölném, hogy akkor TE sem mehetsz sehova 8 után, szóval én ezt átgondolnám a helyedben, hogy tényleg annyira jó lenne-e.
Furcsa volt. Eleinte pánik. Emlékszem,mikor bejelentette Orbán, hogy be lesz zárva minden. A munkahelyen vártuk a hírt. Mondta a főnök,pakoljak össze mindent és hétfőtől otthon kell dolgozni. Nem tudtuk mi lesz.
Az éjszakai kijárási tilalom nagyon rosszkor jött mert munka után nyelvtanfolyamra jártam, ami este 8-ig tartott. A kijárási meg 8-tól kezdődött. Rövidültek az órák,majd átálltunk online-ra ami borzasztó volt. Emiatt tovább tartott összességében a tanfolyam és később nyelvvizsgáztunk.
Az volt a fura, mikor minden zárva volt, nem volt szabad sehova menni.
Hú voltak értelmetlen rendelkezések amúgy.
N
Ezt mire írtad nekem?
Nem írtam semmi rosszat. (14-es voltam)
Engem nem viselt meg. Visszavettem a ritmusból, élveztem hogy otthon lehetek, mintha kicsit belelátnék hogy milyen jó lesz nyugdíjasként otthon élvezni az életet :D Sok könyvet olvastam, sorozatokat daráltam, elmolyoltam a többi bent végezhető hobbimmal, kaját rendelgettem, otthonról dolgozgattam. Sok időt tölthettem a szeretteimmel és az állataimmal.
Aztán mikor már nem volt maradjotthon, de még voltak korlátozások, jött az oltass-ne oltass hiszti, akkor beadattam az oltást és elkezdtem utazgatni. Voltam néhány magyarországi körutazáson is, elmentem olyan helyekre amiket már rég meg akartam nézni, de főként külföldre járkáltam, sok jó helyet bejártam. Élveztem az életet mert rádöbbentett a vírushelyzet hogy addig kell kiélvezni amíg lehet. Nem mindig csak álmodozni meg tervezgetni hogy majd egyszer, hanem menni és csinálni, látni, tapasztalni.
Külön jó volt hogy sehol nincs tömegnyomor, mármint az ilyen látványosságoknál, a múzeumokban, satöbbi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!