Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tudnék kezdeni ezzel az...

Mit tudnék kezdeni ezzel az irritáló munkatárssal aki egyfolytában bámul?

Figyelt kérdés

Már évek óta dolgozom a munkahelyemen, viszont néhány hónapja jött egy új, szerintem kissé őrült munkatársunk. Mások sem szeretik mert bunkó, de munkaerőhiány miatt sajnos nem fogják kirúgni.

Én egy 20as éveiben járó lány vagyok, ő pedig egy 60 körüli csúnya kövér barom, és hányingerem van attól ahogy közeledik hozzám és érdeklődik irántam. Az alap hogy megáll előttem egy méterre, és némán mered rám percekig mint egy félőrült...rá kell kiabálni hogy arrébb menjen kicsit és békén hagyjon...

Egész nap egy légtérben vagyunk az irodában, amikor távolabb van és mondjuk óránként óvatosan arra pillantok, akkor is "egészen véletlenül" épp felém néz és hülyén vigyorog. Néha flörtöl is velem, amitől csak még undorítóbbnak találom. Már többször próbáltam erről beszélni vele, de mindig tagadta hogy bámulna, a főnökével is beszéltem aki szintén szólt neki, de ez a kretén neki is csak tagadta és ugyanúgy folytatta.

A barátom csak annyit mondott, hogy ne foglalkozzak vele, de szerintem ő nem érzi át ezt a helyzetet, napi 8 órában nem egyszerű nem foglalkozni egy ilyen ocsmány kreténnel, aki állandóan oda is jön hozzám és alaposan végigmér.

Tudom hogy néhány emberben az a hiedelem él hogy a nők biztos imádják ha napi 8 órában egy őrült vén kujon bámulja őket, pedig nem, szerintem ez mindenkit zavar, napi több óra ilyenekre azért amúgy is hosszú idő.

Legszívesebben megveretném valakivel hogy végre észrevegye magát, annyira irritál ilyenkor.

Csak a felmondás lehet szerintetek a megoldás? Nem akarok én sem bekattanni ettől a hülyétől.

Van esetleg más lány is hasonló helyzetben?

Aki az "Azér' van a szeme hogy nézzen", vagy a "Há' biztos teccő neki, örüjjé" jellegű hülyeséget ír, arról tudni fogom hogy még nem volt hasonló helyzetben. Megköszönném, ha esetleg olyanok írnának, akik hasonlót is átéltek!

2022. márc. 15. 20:26
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

Tuti, hogy az a f*sz is ilyenekre gondol kb...

Hát én utána ki is dobnám a taccsot, ebben biztos vagyok. :D Hihetetlenül undorító feje van szerencsétlennek, ráadásul neki erről valamiért halvány fogalma sincs...

2023. jan. 10. 13:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!