Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tudnék kezdeni ezzel az...

Mit tudnék kezdeni ezzel az irritáló munkatárssal aki egyfolytában bámul?

Figyelt kérdés

Már évek óta dolgozom a munkahelyemen, viszont néhány hónapja jött egy új, szerintem kissé őrült munkatársunk. Mások sem szeretik mert bunkó, de munkaerőhiány miatt sajnos nem fogják kirúgni.

Én egy 20as éveiben járó lány vagyok, ő pedig egy 60 körüli csúnya kövér barom, és hányingerem van attól ahogy közeledik hozzám és érdeklődik irántam. Az alap hogy megáll előttem egy méterre, és némán mered rám percekig mint egy félőrült...rá kell kiabálni hogy arrébb menjen kicsit és békén hagyjon...

Egész nap egy légtérben vagyunk az irodában, amikor távolabb van és mondjuk óránként óvatosan arra pillantok, akkor is "egészen véletlenül" épp felém néz és hülyén vigyorog. Néha flörtöl is velem, amitől csak még undorítóbbnak találom. Már többször próbáltam erről beszélni vele, de mindig tagadta hogy bámulna, a főnökével is beszéltem aki szintén szólt neki, de ez a kretén neki is csak tagadta és ugyanúgy folytatta.

A barátom csak annyit mondott, hogy ne foglalkozzak vele, de szerintem ő nem érzi át ezt a helyzetet, napi 8 órában nem egyszerű nem foglalkozni egy ilyen ocsmány kreténnel, aki állandóan oda is jön hozzám és alaposan végigmér.

Tudom hogy néhány emberben az a hiedelem él hogy a nők biztos imádják ha napi 8 órában egy őrült vén kujon bámulja őket, pedig nem, szerintem ez mindenkit zavar, napi több óra ilyenekre azért amúgy is hosszú idő.

Legszívesebben megveretném valakivel hogy végre észrevegye magát, annyira irritál ilyenkor.

Csak a felmondás lehet szerintetek a megoldás? Nem akarok én sem bekattanni ettől a hülyétől.

Van esetleg más lány is hasonló helyzetben?

Aki az "Azér' van a szeme hogy nézzen", vagy a "Há' biztos teccő neki, örüjjé" jellegű hülyeséget ír, arról tudni fogom hogy még nem volt hasonló helyzetben. Megköszönném, ha esetleg olyanok írnának, akik hasonlót is átéltek!

2022. márc. 15. 20:26
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
65%

Valamilyen módon meg kellene szüntetni az egy légtérben való tartózkodást mégis vele. Valószínűleg mentálisan fogyatékos az illető és a cég kaphat bizonyos juttatásokat utána. Lehet, hogy ezért tartják meg?

Visszaemlékszem 1993. év nyarára: én 19 éves voltam és egy 13 éves feltehetőleg fogyatékos fiúcska bámult feltűnően időnként.

"Nagyfőnökkel" nem lehetett szót érteni, átkértem magam egy másik részlegbe idővel. Ott legalább nem ért ilyen atrocitás.

Más hasonlóan tartósabb feszültségek voltak, - 1994.-től 1999-ig - amelyek hátráltatták a nyugodt munkavégzésemet, (ordítozó munkatárs másnak a cigifüstje miatt és őrjöngő főnökasszony.) De aztán a főnökök nyugdíjba mentek, a cég réges-régen megszűnt.

3-as válaszoló voltam.

2022. márc. 22. 07:46
 12/21 A kérdező kommentje:

Én ezt elég nehezen tudom elképzelni nála, akkor nem hiszem hogy össze tudott volna magának szedni egy olyan feleséget.

Úgy látom, hogy inkább csak annyira akarja a fiatalabb "pipik" látványát, hogy sz*rik minden másra. Nekem csak önzőnek tűnik.

Nálunk sajnos az átkérés nem valósítható meg, már korábban próbáltam.

Nem az a gond hogy nem tudnék kiállni magamért, különben nem írtam volna hogy már beszéltem a főnökével aki szintén beszélt vele erről.

2022. márc. 22. 12:44
 13/21 anonim ***** válasza:
19%

"Néha flörtöl is velem"

Ezt hogy érted? Szerintem a flörtöléshez ketten kellenek...

Egyébként azóta mi újság?

2022. júl. 11. 11:00
 14/21 NTBS ***** válasza:
50%
Szerintem jelentse be a felmondási szándékodat megindokolva.
2022. júl. 24. 08:02
 15/21 A kérdező kommentje:

#14: ezt iróniának szántad?

#13: rosszul fogalmaztam, igaz. Az udvarlás szó talán alkalmasabb a helyzethez. Én szóba sem akarok állni vele, csak ő próbálkozik.

Hihetetlen ez a megítélés és egyes válaszok pontozása, hogy lehet egy önbizalomhiányos fiatal srácot (gondolom a pontozók közül akadnak ilyenek) összekeverni egy beképzelt, magabiztos undorító 60 éves vén kujonnal aki még azóta sem tanult meg viselkedni és egyébként meg nős?

Miért nem látják egyesek hogy mekkora különbség van a két embertípus között???

2022. júl. 24. 11:08
 16/21 anonim ***** válasza:
15 Szerintem a kérdésből meg az első pár hszből nem egyértelmű, miről van szó, ezért értik néhányan félre. De amit írsz, az alapján tényleg nem te vagy a pöcs és sajnállak.
2022. júl. 28. 00:34
 17/21 anonim ***** válasza:
95%
Szia. En ferfikent is meg tudlak erteni, ahhoz hogy valaki zaklasson, egyaltalan nem szukseges k**vasan oltozni vagy ugy viselkedni. Jo pelda erre a hugom baratnoje. Szoval O egy sulyproblemakkal kuszkodo huszas eveiben jaro lany, aki oltozkodesre, viselkedesre teljesen normalis, sot kifejezetten visszahuzodo, megis ertek ilyen serelmek a buszon es a munkahelyen is. Ilyen abberalt emberek barkit betalalhatnak. Szerintem abszolut a fonokodre kellene nyomast helyezned, a kolleganoddel egyutt. Ketten talan nyomatekosithatnatok, hogy mennyire nem jo igy szamotokra a munkahelyi legkor, es hogy ez mar a munkatok rovasara megy. Igenis allj a sarkadra es ne turd ezt el.
2022. aug. 2. 08:34
 18/21 anonim ***** válasza:
79%

Nekem már szó nélkül fel kellett mondanom hasonló esetben.

Nem tudok hinni SEMMIFÉLE NORMÁLIS(!) igazságszolgáltatásban... a főnökömmel se lehetett volna beszélni. Egyik kolléganővel se.

Örülök, hogy otthagytam azt a lepratelepet...

2022. aug. 2. 11:12
 19/21 anonim ***** válasza:
94%

Szia,én 46 éves vagyok, de megértem,amit mondasz. Fiatalabbnak látszom,gondolom, emiatt a harmincas hordóhasú ápolatlan kolléga ha nem is udvarolgat,de bámulgatás van. Én annyira undorodom tőle, hogy tudom,szégyen és nem kollegiális,de ránézni se szeretek. Örülök,ha nincs ott. Fensőbbséges, csak tudnám miért. Nekem egyébként ez válik be ilyenkor: teljesen ignorálni. Magad köré vonni egy kört,jégkirálynőnek lenni vele szemben. Ne vedd őt észre,tudatosan. Előbb-utóbb lekopik. Ha viszont messzire megy,megfog,túlzott bókok,kiálts rá,hogy más is nézzen oda.

Huszas éveim elején nálunk is volt egy ilyen öreg izé,konkrétan először le se esett,mit akar,nekem ő már bácsika volt ötvenesként.

2022. aug. 3. 01:13
 20/21 anonim ***** válasza:
54%
Milyen izgató hentai lenne a storydból. A 60 éves vén kujon rászáll az amúgy ideig-óraíg hevesen tiltakozó fiatal lányra, aki végül beadja a derekát. Nyami. :D
2023. jan. 10. 09:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!