Spirituálisak! Ti miért igen, vagy miért nem használtok tudatmódosítokat / pszichedelikumokat?
Én egész életemben tartottam magam ezektől, aztán 19 évesen elkezdtem kb 2 havonta egyszer füvezni. Életemben kb 15ször füvezhettem, majd olyan útra tértem, ami nélkülöz minden... ilyet. Milyet? Leírom.
Abszolút 0 cukor, koffein, bármilyen tudatmódosító, gyogyszerek, akármilyen pirulák, szóval minden. Csak vizet iszok és egy speciális diétán vagyok, ami nem vegán, de nem eszek húst sem.
Pár éve nagyon belemerültem a napi meditációba, és elég magas szintre jutottam benne.
Egy fórumon valaki ajánlott egy frekvencia zenét, ami aktiválja a dmt-t az agyban.
Nem sokat olvastam a pszichedelikumokról, de azt tudtam, hogy van olyan tudatmódosító, hogy dmt, és tudtam, hogy ez minden élőlényben megtalálható. Az emberi agy is termeli.
Kipróbáltam vele a meditációt.
Lehetetlen lenne szavakba öntsem. Az 1200 microgram lsd-s és 5 gram varázsgombás sztorik semmik ahhoz képest amit megéltem.
Egyből hatalmas eufória öntött el. Kb olyan volt, mint mikor valaki extazit nyom és meditál egy erdőben. És ez csak emelkedett. A "végére" olyan állapotban voltam amit más szóval nem tudnék leírni, csak "mennyország". Éreztem, ahogy végtelen lélek végtelenül ölel engem, imádnak imádnak imádnak. Leírhatatlanul erősen. A testem többszörösen képtelen volt kifejezni azt a szintű eksztázist amit megéltem lelkileg. Éreztem, hogy egy vagyok mindennel.
De nem is az érzés formája volt különös, bár ennyire tisztán és egyértelműen még sose éreztem, hogy én vagyok minden, hanem az intenzítása. Leírhatatlan....
Csak álltam a szobám közepén, nyújtózkodtam fölfelé, mozdulatlanul álltam. Miután véget ért a zene és visszasülyedtem, nem tudtam eldönteni, hogy 10 percet álltam ott, vagy 12 órát. Vagy kevesebbet? Többet?
Éreztem, ahogy a mennyországban létezik minden.
Miután visszajöttem, sírtam vagy egy óráig. Próbáltam beszélni, de a hálától és szeretettől nem tudtam szavakat formálni. Nem volt olyan gesztus se és hangsúly se, nem hogy szó, ami kifejezte volna az istenek felé amit éreztem, pedig ez már semmi se volt ahhoz képest, amit meditációban megéltem.
Az eset után elég hamar beszereztem egy szívható dmt-t.
Nem haboztam, tudnom kellett, hogy ez a világ betekinthető drogokkal?? Hogy ezt hagytam ki egész addigi életemben??
Nos igen..., amint elszívtam amennyit tudtam, elájultam és utaztam megint felfelé. Szinte pontosan ugyanazt tapasztaltam, csak még erősebben, és persze nem tudtam ember lenni, nem voltam a testemben. Egy nem fizikai létezésben találtam magam. Direkt nem írok arról, mit éltem ott meg, mert bármilyen próbálkozás istenkáromló csúfolódás lenne ahhoz a végtelen %-os varázslathoz, csodához, amit megéltem.
Úgy érzem, sokkkkkal előbb rátaláltam volna erre a fényvilágra, ha például kamaszként kipróbálok ezt azt.
Továbbra is úgy gondolom, hogy fogyasztani bármit nem jó, de már tudom, hogy egyszer, vagy nagyon nagyon ritán, például 3 évente jót tesz egy külső anyag segítségét igénybe venni, mert ha az ember gyakorlott és fejlett, akkor ha azt mondom, hogy tökéletesen útba rakja, akkor nem mondtam semmit.
Szóval a kérdésem, hogy ti hogy álltok ehez, kedves testvéreim? Miért használtok bármit, miért nem, és ha igen, mennyit? Remélem keveset!
Meditáljatok!!
A világ bennetek létezik!
Mindent megtaláltok magatokban amire valaha képesek lesztek vágyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!