Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Valami ötlet belső feszűltség...

Valami ötlet belső feszűltség levezetésre?

Figyelt kérdés
Régen vágtam magam az segített de nem akarok erre vissza szokni. Dolgozom, beszélgetek, néha edzek esetleg próza formályában kiírom magamból de valahogy ezt a fajta "sz@rt" nem tudom hogyan adjam ki magamból. A fentiek nem segítenek. Inni, drogozni nem szoktam és nem is szeretném ilyen formában levezetni. Valaki aki sok sz@rt megélt már nincs valami tippje? Panaszkodni nem szoktam így ezzel a szándékkal ne is keressen senki, hogy "meghallgatna". :)
2022. márc. 14. 17:22
 1/9 anonim ***** válasza:
Szia. Hány éves vagy? Pontosan, mi a problémád? Ha itt nem akarod leírni, írhatsz privátba.
2022. márc. 14. 17:25
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom mennyire van türelmed, de van felnőtteknek színező vagy vegyél puzzle-t. Van aki festeni szokott vagy pulóvert kötni. Ezekkel lefoglalod a kezed. Esetleg egy kutyamenhelyen lehet önkénteskedni.

Ez a színező biztos jó lehet, ha ilyen címe van! :D

[link]

2022. márc. 14. 17:32
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem ír semmit... Így hogy segítsünk rajtad?
2022. márc. 14. 17:39
 4/9 A kérdező kommentje:

26 éves vagyok. És őszíntén nem szeretnék terhelni senkit sem. Se személyesen de főleg nem neten.

Pszichológiát tanultam és voltam párszor önkéntes. Sőt sok ember sok sz@rságát meghallgattam és segítettem is. De mára már úgy érzem nem az én világom. Bár ki tudja lehet segítene.

A színezőn én is elgondolkodtam ki is próbáltam. Hagyjuk inkább. :D Van türelmem bőven de nem tudom áltatni magam, hogy egy szinezés majd segít ebben és az ilyen pepecselős dolog csak még jobban felb@sz. Egyéb ötlet? :)

2022. márc. 14. 17:44
 5/9 anonim ***** válasza:
Igaz iszonyat drága, de én akupunktúrára jártam egy időben, és nagyon nagyon nyugodt voltam utána, nagyon jó érzés volt. Komolyan mintha valami gyógyszert szedtem volna.
2022. márc. 14. 18:48
 6/9 anonim ***** válasza:
Ja és én tényleg idegbeteg voltam akkoriban, nem tudtam aludni sem.
2022. márc. 14. 18:49
 7/9 anonim ***** válasza:

A belső feszültség kiváltó okának megszüntetésére nincs lehetőség?

Amúgy a néha edzegetés helyett, rendszeresen edz valami nagyon fárasztót, pl spining, crossfit, köredzés.

2022. márc. 14. 19:00
 8/9 A kérdező kommentje:

Érdekes hangzik. Ez már valami. Utána is nézek a dolognak. Köszönöm szépen. :)

2022. márc. 14. 19:01
 9/9 A kérdező kommentje:

Max az idő fogja fokozatosan megszüntetni a problémát. Szóval kellene egy "átmeneti" megoldás is amivel le tudom nyugtatni magam. Az a baj velem legalábbis, hogy a túlzott belső feszültség gyakorlatilag határtalanná tesz főleg ha hülyeségről van szó. De vannak azért már praktikáim. Pl elmentem sétáltam egy nagyot meg igazából az is segített, hogy egyáltalán megpróbáltatok tanácsot adni. Értékelem mindenkinek aki írt az erőfeszítését. :)

2022. márc. 14. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!