Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Önutálat ellen működő ötlet...

Önutálat ellen működő ötlet valakinek? Gyűlölöm magam, és legfőképpen az arcom.

Figyelt kérdés
A baj az,hogy anélkül utálom magam,hogy nincs semmilyen rendellenes betegségem,nincsen égési sérülés sem más. Egyszerűen csak az évek során megutáltam a külsőm. Teljesen átlagos arcom van,nincsenek elálló füleim sem fura szemformám. A fogaim rendben vannak, de pattanásos vagyok mostanában. Nagyon fehér bőröm van, de akármennyire is szeretnék szép szolárium barna lenni a hosszú távú fiatalság jobban érdekel, sajnos régen nem érdekelt és már most látni ráncokat az arcomon a régi szoli miatt 26 évesen. A hajam vékony szálú és nem túl hosszú. Utálom,hogy átlagos vagyok,hogy nem bírja már a bőröm a vastag alapozókat mert ocsmányul néz ki tőle a bőröm közelről. Szép szeretnék lenni, de nem vagyok ... Kezdek teljesen belebolondulni, sírva indulok el minden reggel otthonról. Az allkatommal nincs igazából bajom, de a fehér bőröm az aknés bőröm stb miatt annyira ocsmánynak látom magam, legszívesebben tükörbe hánynék. Aztán felmegyek a netre és minden nő gyönyörű, csak nekem kell ilyen semmilyennek lennem. Sajnos pénzem sincs változtatni magamon, nem tudok mellet csináltatni sem más orrot sem más arcot ..

2021. dec. 14. 15:16
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Az internet photoshop. Nem csoda, hogy rengeteg testkepzavaros fiatal van.

Változtass étrendet. Kerüld a szemét kaját, egyél több zöldséget, gyümölcsöt. Olajos magvakkal (mogyoró, mandula, kesu stb) óvatosan, mert attól is zsirosabb lesz másnap az arcod, ha sokat eszel.

Szappannal moss arcot, ne tusfürdővel.

Sportolj, vezesd le a stresszt.

Látod, ezekhez nem kell sok pénz, és szépen csökkenthet tőlük a pattanások száma. Próbáld ki. Ja, és sudocrem kenőcs is jó, + akneroxid 100mg\gél, csak utobbi nagyon szárít.

2021. dec. 14. 15:32
 2/6 anonim ***** válasza:

Hallgasd meg ezt a számot, sokat segíthet, és nyugi:

https://www.youtube.com/watch?v=WA8j_b5WTys

2021. dec. 14. 17:19
 3/6 anonim ***** válasza:

ismerős lol

Én arra jöttem rá az egyéni utazásom alatt, hogy ez az akne dolog inkább egy spirituális betegség mint bármi más. Magyarul minél jobban szivatod magad miatta annál erősebben előjön, és egyre jobban fog idegesíteni

És habár ez nem fogja egy napról a másikra megoldani, sőt még ha az ember ezt elfogadja onnantól lehet, hogy időben nagyon messze van még az, hogy tényleg elmúljon

De ez igazából tőled függ, magyarul a megoldás az, hogy nem szivatod magad vele, úgy éled az életed a lehető legjobb belátásod szerint, mintha nem lenne ott ez a probléma

2021. dec. 14. 18:09
 4/6 anonim ***** válasza:
egèsznap a tükör elött ülsz vagy mi?
2021. dec. 15. 09:40
 5/6 A kérdező kommentje:

Nem értem a kérdésed, utolsó. Miért kellene ahhoz egész nap tükör előtt ülnöm,hogy lássam magam?

A többieknek nagyon nagyon köszönöm! Vettem akneroxidot,kb egy hete használom. Valamennyi javulást már látok, használni fogom. 🙂

2021. dec. 21. 08:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Nagyon figyelj az étkezésre.Valoszinűleg valamire allergiás vagy. Mindig írd fel mit ettél és figyeld az arcod állapotát.Ezzel a naplózással már sokan rájöttek hogy mi mérgezi őket.
2022. jan. 11. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!