Önutálat ellen működő ötlet valakinek? Gyűlölöm magam, és legfőképpen az arcom.
Az internet photoshop. Nem csoda, hogy rengeteg testkepzavaros fiatal van.
Változtass étrendet. Kerüld a szemét kaját, egyél több zöldséget, gyümölcsöt. Olajos magvakkal (mogyoró, mandula, kesu stb) óvatosan, mert attól is zsirosabb lesz másnap az arcod, ha sokat eszel.
Szappannal moss arcot, ne tusfürdővel.
Sportolj, vezesd le a stresszt.
Látod, ezekhez nem kell sok pénz, és szépen csökkenthet tőlük a pattanások száma. Próbáld ki. Ja, és sudocrem kenőcs is jó, + akneroxid 100mg\gél, csak utobbi nagyon szárít.
Hallgasd meg ezt a számot, sokat segíthet, és nyugi:
ismerős lol
Én arra jöttem rá az egyéni utazásom alatt, hogy ez az akne dolog inkább egy spirituális betegség mint bármi más. Magyarul minél jobban szivatod magad miatta annál erősebben előjön, és egyre jobban fog idegesíteni
És habár ez nem fogja egy napról a másikra megoldani, sőt még ha az ember ezt elfogadja onnantól lehet, hogy időben nagyon messze van még az, hogy tényleg elmúljon
De ez igazából tőled függ, magyarul a megoldás az, hogy nem szivatod magad vele, úgy éled az életed a lehető legjobb belátásod szerint, mintha nem lenne ott ez a probléma
Nem értem a kérdésed, utolsó. Miért kellene ahhoz egész nap tükör előtt ülnöm,hogy lássam magam?
A többieknek nagyon nagyon köszönöm! Vettem akneroxidot,kb egy hete használom. Valamennyi javulást már látok, használni fogom. 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!