Mi a határ a küzdés és a zaklatás között?
9. Elmondanád, hogy hogyan írjam le, hogy ezzel mi a baj, ha én nem azt vallom, amit te?
Kíváncsi vagyok, szerinted mi a baj vele.
Itt nem arról van szó, hogy Én mit vallok vagy hogy Ti mit vallotok, hanem ez ilyen általános dolog, mint pl. hogy az ég kék, este fekete.
A 10-esé is stimmel, de pl. az ezzel a baj, hogy sokan direkt azért tiltakoznak és ellenkeznek, mert tetszik nekik hogy küzdenek értük, és hát minél jobban tiltakoznak, annál jobban ki tesz magáért a küzdő fél. Az ilyen hozzáállásokból szokott lenni az értetlenkedés és a zaklatás. Nem kell gyerekeskedni így, azt jól van.
12. A 10 válaszával az a baj, hogy nem érti a kérdést. Nyilván ha két ember szereti egymást, nincs miért küzdeni, de van ahol vannak akadályok (pl. szülők, nincs elfogadás, stb). Ott küzdeni kell a két embernek.
És azért ne legyünk teljesen idióták, egy nő esetleg büszkeségből tiltakozik, de az nem tart sokáig.
13
Szerintem egyértelmű, hogy a kérdező azt a fajta küzdést állította párhuzamba a zaklatással, amikor a férfi teper egy lányért. És ahogy a 12-es is írja, van úgy, hogy a lány elvárja, hogy teperjen a férfi. Csak hogy nem tudhatod, az adott lány ilyen-e vagy tényleg nem kér belőled, és ilyenből lesznek félreértések.
19
Mert mi köze lenne a szülőkkel való küzdésnek a zaklatáshoz? Gondolkozz már! A kérdés így szól: "Mi a határ a küzdés és a zaklatás között? Nagyon könnyű az egyiket belemagyarázni a másikba."
Itt arról van szó, ha valaki el kezd nyomulni, minden lány máshogy reagál. (A reakció természetesen attól is függ, hogy tetszik-e neki az adott férfi). Van úgy, hogy a lány játssza az elérhetetlent, miközben tetszik neki a pasi, illetve teszteli, mennyire kitartó, mennyire komolyak a szándékai. Aztán van úgy, hogy tényleg nem akar semmit a férfitól, de a férfi rosszul értelmezi a jeleket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!