Egy fiú folyamatosan elhív randizni, pedig már többször visszautasítottam. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Már legalább hatszor elhívott, én nem igazán szeretnék randizni vele, mert nem az esetem. Ennek ellenére folyamatosan elhív. Eleinte szépen próbáltam megmondani neki, de legutóbb már nagyon felidegesített, hogy nem érti és durván utasítottam vissza. De még mindig nem áll le, mit tegyek?2022. febr. 13. 12:15
1/11 anonim válasza:
Ne reagálj, ne vedd fel, ne írj vissza, ne olvasd el amit ír, ennyi
2/11 anonim válasza:
1: nem csak az online térben lehet elhívni valakit...
3/11 anonim válasza:
Lengesd be, hogy feljelented zaklatásért.
4/11 anonim válasza:
Hát akkor menj el, és viselkedj úgy, hogy véletlenül se akarjon még egyszer bárhová is menni veled. Legyél hangos, közönséges, buta és erőszakos. :)
5/11 anonim válasza:
Le kell tiltani!
Ha élőben, csúnyán küldd el.
6/11 anonim válasza:
Ha erre nem vagy képes, az a te bajod
7/11 anonim válasza:
Javaslom az ilyen buggyan hármasokra ne nagyon hallgass , mert csak leégeted magad 🤪 "Feljelented az egyik barátod mert randira mert hívni" 😃 KIFOGNAK NEVETNI 😂
9/11 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen, ezek fogyatékosok hogy 600x el kell nekik mondani hogy ha NEM JÖN BE akkor NEM JÖN BE !!!
Se arcra, se testalkatra, se sehogy
És nekem ne mondja senki hogy majd megkedvelem, mert lehet hogy a személyiségét meg lehet kedvelni de kinézetét nem
És nem érti meg
Én megszivattam, beleegyeztem a randiba de nem mentem el, hivogatott, miért nem, mondtam közbejött valami, jó legyen máskor randi, persze arra se mentem el és igy tovább
Ha ennyire fogyatékos akkor majd megtanulja a saját kárán!!!
19 L
10/11 anonim válasza:
#10. Remélem egyszer visszakapod :)
#9. Javaslom kérj jogi segítséget/konzultációt a "BTK" értelmezésére, rád fér :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!