Mi a határ a küzdés és a zaklatás között?
Figyelt kérdés
Nagyon könnyű az egyiket belemagyarázni a másikba.2022. márc. 12. 15:21
2/22 anonim válasza:
Ha küzdesz valakiért, az neki is fontos, de ha nem akarja, hogy küzdj érte, az a zaklatás.
3/22 anonim válasza:
Egyáltalán nem könnyű egyiket összemosni a másikkal.... És ahogy a kettes válaszoló is írja. Ha valaki nem akarja, hogy küzdj érte, akkor már zaklatás. Tiszta sor.
4/22 anonim válasza:
Ez azért nem ilyen egyszerű, mint azt írjátok...
Igenis nagyon képlékenyek a határok...
Ezen már én is gondolkodtam...
5/22 anonim válasza:
"Nem ilyen egyszerű"
És ezt neked ki mondta?
Gondolom férfi vagy. A nőket sem ártana erről megkérdezned. Keress rá a Nem tehetsz róla, tehetsz ellene nevű civil szervezetre, az oldalukon sokszor kitérnek az ilyen toxikus férfifelfogásra.
6/22 anonim válasza:
Ha jóképű vagy: küzdés
Ha átlagos vagy vagy ronda: zaklatás
Lehet lepontozni, de ez az igazság
7/22 anonim válasza:
A kettő között nem határ van, hanem különbség, ha egy párkapcsolat szempontjából nézem a dolgot. A küzdés az, amihez két ember kell, például nagyon különbözően gondolkodtok egy dologról, szeretnétek együtt maradni, ezért közösen megküzdötök a problémával. A zaklatás az, ha a zaklatott már letiltott mindenhonnan, megmondta, hogy ne keresd, de a zaklató hol a zaklatott munkahelyén bukkan fel, hol új profillal írogat neki stb..
8/22 anonim válasza:
6. Nem igaz. Mert nem mindenkinek ugyanaz az ideálja. Van, akinek többet jelent az, hogy valaki kedves és türelmes legyen, mint egy bunkó paraszt.
9/22 anonim válasza:
Azt írjátok többen, hogy a küzdés az az, ha két ember akarja, a zaklatás meg csak egy.
Mi ezzel a gondolat menettel a baj?
(Én tudom, csak azt szeretném ha ti mondanátok meg.)
10/22 anonim válasza:
9
Szerintem: Ha mindkettő akarja, miért kéne küzdeni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!