Az ukrán háború jó tanulság lehetne akárkinek? Hogy a „biztos“ dolgok 1 nap alatt nullára foszlanak szét?
Élek egy csöndes nyugodt városban van munkám családom kocsim gyerekem bankbetétem.
És az a fő problémám hogy a kocsim már X éves lassan csak le kéne cserélni, meg hogy pizzát rendeljek vacsira vagy mekibe menjek.ű
Snitt. pár nap eltelt.
A családom fele halott, a lakásom porig égett én meg 1 szál bőrönddel egy idegen ország vasúti várójában fagyoskodok korgó gyomorral 1000 másik menekülttel együtt.
És csak pár nap van a kettő között.
Ez jó tanulság nekünk is? AKik azt hisszük na jó ezt OTT van, de ITT, itt nem lehet ilyen.
Aztán ki tudja. Lehet holnap én is menekült leszek 1 bőrönddel, Budapest meg romokban?
Szerintem ebben a történetben az a tanulság hogyha rángatjuk az oroszlán bajszát le lesz tépve a karunk.
Aki meg látott ukránt élőben az nem igazán sajnálja őket. Extrémen lusta, primitív nép.
"az nem áldoz gyorskajára hétvégén, mikor van idő főzni,"
Már miért lenne hétvégén több idő főzni mint hétköznap? Még annyi sincs
"az oroszlán bajszát le lesz tépve a karunk."
Amíg nem jön egy nagyobb oroszlán és szét nem tépi a kisebb oroszlánt. Ja.
Nos attól, hogy a kisebb oroszlán szét lesz tépve a kar még nem nől vissza. A halottak nem fognak feltámadni.
Ó és nem igen van nagyobb oroszlán. A föld legnagyobb, ásványi kincsekben egyik leggazdagabb országáról beszélünk. Aminek mellesleg van atombombája.
"Ó és nem igen van nagyobb oroszlán"
mindig van erősebb. mindig mindenkinél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!