Miért vannak egyesek ennyire megijedve a háborútól?
Figyelt kérdés
Oké hogy szomszéd országban háború van. De az több száz kilométerre folyik a harc. De annak idején a Délszláv háború szó szerint itt folyt a kert alatt. Csak átkellet menni kocsival pár percet és máris ott voltak a harcok.2022. márc. 11. 20:22
21/26 anonim válasza:
"Aki állandóan a híreket nézi, jó hogy fél"
Főleg, ha az atv-t vagy az index.hu-t. Amikor eltörölték a kötelező maszkviselést, akkor (újra és újra és még mindig) a vírussal ijesztgettek, mostanában már inkább a háborúval.
22/26 anonim válasza:
21 igen, erről beszélek, ha azt nézném már be is kattantam volna, nincs értelme saját magam tönkre tenni.
23/26 anonim válasza:
Fentebb én is ezt mondtam, hogy a délszláv háború idején is lehetett volna így riogatni, ha már lett volna internet, meg ennyi tévécsatorna. De valamiért vadul le lettem pontozva.
24/26 anonim válasza:
Aha, humánosan, mi? Szerinted létezik humánus harc? Mi van Mauripollal?
26/26 anonim válasza:
Igen tőlük telhetően humánusan. Ha nem így lenne az a város már nem lenne ott mert tos-1 termobárikus rakétáival eltörölték volna a föld színéről, a többi nagyvárossal együtt, ha egyszer sajnos kirobbant a háború legalább annak örülj hogy nem ugy történik hogy milliók halnak meg. Tény egy ember is sok, de mint mondom már milliós áldozatok lehetnének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!