Miért vannak egyesek ennyire megijedve a háborútól?
Figyelt kérdés
Oké hogy szomszéd országban háború van. De az több száz kilométerre folyik a harc. De annak idején a Délszláv háború szó szerint itt folyt a kert alatt. Csak átkellet menni kocsival pár percet és máris ott voltak a harcok.
Délszláv háború olyan volt amikor a lányok kitépik egymás haját és véres volt emiatt már mostanihoz képes. Egyben volt aggódás bőven akkor is akkor nyomtatták újságót és mindenfélét a tv-ig. Vajdaság bombázása egy téma volt.
2022. márc. 13. 07:38
12/26 anonim válasza:
Nehogy azt higgyétek ránk nem lesz hatással...mélységesen össze vagyok törve. Hogy a 21. században tényleg itt tartunk...kórházakra, óvodákra lőni...szerintetek pl. a hatalmas mértékű környezetszennyezés nem lesz ránk hatással?
Ha a délszláv háború idején már lett volna internet, akkor is ugyanígy mentek volna a riogatások. Hogy mi van, ha átterjed, hogy mi van, ha a környezet belepusztul, és miegymás. A clickbait jó üzlet.
2022. márc. 13. 08:26
15/26 anonim válasza:
Én nem félek, aminek jönnie kell jönni fog, amúgy én már nem hallom annyira a híreket mint az elején szerintem rendbe fog ez jönni.
2022. márc. 14. 01:32
16/26 anonim válasza:
Ki a fene pontozza le a 14-esemet? Talán nem így van, amit írok?
2022. márc. 14. 06:52
17/26 anonim válasza:
"De valós de messze van még valamennyire."
Valamennyire...:
"Légiriadót rendeltek el Ungváron, a magyar határtól 20 kilométerre
Ezek mindenre képesek...Putyin egy elmebeteg pszichopata őrült...a történelem megismétli önmagát... felkelek minden reggel, és nem akarom sohasem elhinni hogy tényleg ebben a világban élek... ahol kórházakra, óvodákra, lakóházakra lövöldöznek, nem tisztelik az emberi életet...megismétlődik hát a történelem, az elnyomás... bármelyik pillanatban felrobbanhat egy atomerőmű...már ezt is el tudom róluk képzelni. Ezek nem emberek
2022. márc. 19. 20:31
19/26 anonim válasza:
Édes istenem.
Szerinted az oroszok poénból lőnek korházra, lakótömbre? Amikor oda bujnak az ukrán egységek akkor hova kéne lőniük? Az oroszok eddig nagyon humánusan harcoltak, az első napokba porig rombolhatták volna az országot és csak végig sétáltak volna a romokon, milliós áldozatok is lehetnének, ezek viszont szerencsére nincsenek, persze sajnálatos amikor ártatlan civilek halnak meg, de ennél ez csak rosszabb lehetne. Putyin nem pszichopata, hanem hatalom mániás, mint a világ összes vezetője. Ő így akarja bebiztositani a nato szorítása alól oroszországot (nyilván inkább saját magát, az ország csak egy eszköz a céljai eléréséhez), bidenék pedig putyint akarják megszorítani, tiszta sor.
2022. márc. 22. 00:20
20/26 anonim válasza:
Aki állandóan a híreket nézi, jó hogy fél, én sosem nézek ilyeneket, ez ellen úgysem én döntök. Retteghetnék de minek? Ami meg van írva nem tudom elkerülni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!