Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A visszautasítás miért nem...

A visszautasítás miért nem egyenlő a személyed elpusztításával?

Figyelt kérdés
2022. márc. 9. 13:45
 1/10 anonim ***** válasza:
98%
Mi?
2022. márc. 9. 13:49
 2/10 anonim ***** válasza:
98%
Tegnap volt ugyanez a kérdés. Nem ugyanaz. Elpusztít=megöl fizikailag. A visszautasítás meg mondjuk szerelemben történhet.
2022. márc. 9. 13:54
 3/10 anonim ***** válasza:
98%
Mert nem pusztul el a személyed, értelemszerűen.
2022. márc. 9. 14:02
 4/10 anonim ***** válasza:
97%

mert az morbid lenne. nem is értem a kérdést pontosan.

hagyhatja figyelmen kívül egymást két ember, amelyikből az egyik visszautasította a másikat pl egy randimeghíváskor, élhetnének úgy, mintha a másik nem létezne; mintha a másik meg lenne semmisülve, vagy sose lett volna - tehát nem lenne, de elpusztítani, kinyírni azé durva lenne. Nem szabad ilyeneket csinálni.

Ja várjál, újraolvastam a kérdésed; kezdem már kapisgálni.

Tehát pl X ember visszautasítja Y embert, és hogy Y embernek ettől megsemmisül a személyisége, mert annyira belesüpped a bánatba, hogy elveszíti önmagát ? És hogy már nem érdeklik a hobbijai, és elmegy az életkedve, és magába összezuhan ? Erre gondolsz ? Hát, igen, mindenkinek más, ami idő alatt össze tudja szedni magát egy ilyen után, de lehet, hogy valaki könnyen túlteszi magát , túl tud lépni rajta. Amúgy az ember vissza tudja magát építeni egy csalódás, vagy ilyesmi után, tehát mindenkinek más idő kell ehhez.

2022. márc. 9. 14:07
 5/10 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem a visszautasítás hatványa az elpusztítás. Azaz képletesen, ha a visszautasítás 6, akkor az elpusztítás 36.
2022. márc. 9. 14:21
 6/10 anonim ***** válasza:
97%
Azért, mert szerintem többet érek annál, hogy egy másik ember miatt elpusztuljak. Én sem kellettem sok mindenkinek, akinek szerettem volna, de nem hagyom, hogy emiatt leértékeljem magamat.
2022. márc. 9. 14:55
 7/10 NTBS ***** válasza:
97%
Azért, mert egy visszautasítás után tovább élsz és lépsz, de egy elpusztítás után vége a dalnak.
2022. márc. 9. 15:10
 8/10 anonim ***** válasza:
95%
Na ez már megint kezdi.
2022. márc. 9. 16:26
 9/10 anonim ***** válasza:
96%

De leírom még 1x:

Visszautasítás = nem kapod meg azt ami nem is volt a tiéd.

Tehát semmi nem változik.

2022. márc. 9. 16:27
 10/10 Senior Séf ***** válasza:
96%
Fénykoromban is kb minden 10-ik próbálkozásra jutott egy sikeres ismerkedés. És akkor mi van? Így is sokkal több csajom volt, mint ami normálisnak mondható.
2022. márc. 9. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!