Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok!Felszoktátok anyukátoka...

Lányok!Felszoktátok anyukátokat kelteni reggel ha az ébresztőórára sem kell fel?OTTÓ!

Figyelt kérdés
Én már korán kelek, mindig csinálok neki reggelit, meg adok neki egy nagy ölelést, mielőtt elmegyek.
2022. márc. 9. 13:04
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem.

De nem is lakok jóformán otthon.

Meg különben is korábban kel, mint én.

2022. márc. 9. 15:23
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nincs ágyhoz kötött anyukám, hogy nekem kelljen gondoznom.ERZSI!
2022. márc. 9. 16:49
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Már nem szüleimmel élek, de eszembe jutott erről egy sztori:

Még az okostelefonok előtti időkben, amikor gimis voltam, egy este leejtettem a telefonom, szétesett, kiesett az akksi is. Összeraktam és nem figyeltem, hogy lenullázódott az idő, csak simán beállítottam az ébresztőt, később pedig lefeküdtem aludni. Mivel éjféltől indult, sokkal hamarabb csörgött, mint kellett volna neki, én persze félálomban kinyomtam és visszaaludtam, majd kb. 20 perc múlva kipattant a szemem és őrült készülésbe kezdtem, mert az idő szerint kb. 15 percem volt a buszi indulásáig. :D Berongyoltam a szüleim hálószobájába, anyumat is felráztam full pánikban, hogy elkésik, aztán rohantam készülődni, ő pedig becammogott utánam a szobába és közölte, hogy hajnali három van. :D Teljes menetfelszerelésben fésülködtem épp.

Igazából szerencse volt, hogy felébresztettem, mert tél volt, így reggelente sötétben mentem a buszhoz, szóval ha nem szól, már csak a buszmegállóban lett volna gyanús, hogy rajtam kívül nincs ott senki. :D A tanulság, hogy mindig ébreszd fel anyudat, ha úgy látod, késésben van. :D

2022. márc. 9. 16:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem. Nem az én problémám. Készülődök,a saját reggeli rutinom szerint, minden percem ki van számolva. Ha ő nem kel fel, így járt.
2022. márc. 9. 20:15
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha nem okoz gondot, ébreszd fel.

De ne a te felelősséged legyen, hogy elkésik-e a munkából.

Ha úgy érzed, hogy átbillent a dolog ebbe az irányba, akkor bizony váltani kell.

Anyukádnak is fel kellene már nőnie (azért nem kel fel, mert tudja, hogy megteheti, és te vállalod a felelősségét)

2022. ápr. 8. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!