Lányok,reggel beszoktatok ágyazni és a pizsamát összehajtogatni?Ottó
Figyelt kérdés
2021. máj. 19. 21:31
1/18 anonim válasza:
Ez már megint az aberrált kérdező... :/ Mi van ma, hogy mindenki összegyűlt!? Már itt volt a lábfétises kérdező is, a mondatalkotási gondokkal rendelkező kérdező, "Esteban Danika" (most nem hozott verset)... Most meg az Ottó :'D
3/18 anonim válasza:
Hálóingben alszom, de azt összehajtom és be is ágyazok.
4/18 A kérdező kommentje:
Kedves első!
Egy most érettségiző fiatalt nem jó dolog, abberált kérdezőnek hívni.
Mikor egy teljesen normális, lányokhoz szóló kérdést ír ki.
2021. máj. 19. 21:39
5/18 anonim válasza:
Nem, nem, nem, nem. Vagyis nem tudom.
6/18 anonim válasza:
Ja, port is törlök, porszívózok, fel is mosok, sőt, mosni, mosogatni, főzni is szoktam, a bevásárlásról nem is beszélve.
7/18 anonim válasza:
Beteges dolgokat szoktál kérdezni lányokkal kapcsolatban (a mai még egészen normális volt) ami többnyire perverz és ijesztő. Az "Ottó"-t meg mindig mögé írod védjegyként, mint valami sorozatgyilkos... :D
9/18 anonim válasza:
Teljesen komoly válasz: Mindig meztelenül alszom, így nincs mit hajtogatnom. Az ágyat sem vetem be, mert nincs hogy bevetnem. Speckó matracom van, csak azon tudok kényelmesen aludni. Csak megigazgatom a lepedőt, leterítem a takaróval, és megyek tovább. Nem rakosgatnám el is vissza napi 2x a matracot semmi pénzért. Ha vendég érkezik, akkor sem invitálom be a hálószobába, így nem zavar.
10/18 anonim válasza:
Kérdező, most érettségizel, de nem tudod helyesen leírni az aberrált szót?
Nálam megbuktál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!