Avada0 kérdése:
Az Ikeás Knalla bevásárlótáska megszűnt? Van még hasonlóan jó kompaktra összehajtogatható szatyor?
Figyelt kérdés
Nem rég akartam venni a webshopon de önmagában nincs értelme, most meg már nincs fent. Érdekes, hogy amúgy nem nagyon kapni ilyen összehajtogatható szatyrokat saját szütyővel.2020. szept. 2. 16:07
1/2 anonim válasza:
Rossmannban vettem ilyen saját szütyős szatyrot nemrég. Dm-ben is lehet.
2/2 anonim válasza:
Sajnos szerintem kivonták a forgalomból, én már márciusban sem találtam. Van helyette egy másik, amit lehet kapni 3-4 féle mintában (Skynke), de szokni kell, mert egyrészt kisebb, másrészt 4 füle van, ami kissé zavaró. A drogériásakat sajnos nem lehet olyan jól vállra akasztani. Ami még jó alternatíva, az a decathlonos gömbszatyor [link] Ez még nagyobb is, ugyanolyan erős és kényelmesen hordható vállon. Bár ezen meg a gömb fura, de végül is leszedhető, ha zavarna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!