Miért viselkednek így a hallgatók egy egyetemen?
Felnőttek? Az egyetemisták?
Max papíron...
Mármint úgy értem,hogy konkrétan mindenki az én kivételemmel kinevette és nem értem ezt a fajta viselkedést. Egyszerűen nem tudom hová tenni őket, szívesen szóltam volna az érdekében ott helyben de annyira kiakadtam, hogy csak néztem ahogy egy ilyen semmiség miatt képesek megalázni valakit annyi ember előtt. Nem is a bemutatót tartó hallgató tette kellemetlenné a helyzetet, hanem ő miattuk lett az. Konkrétan várom én is azt, hogy gondolkodás közben elmondok valamit és nevetnek a semmin igazából. Most rosszúl is érzem magam, hogy nem védtem meg...
Na nem ez a lényeg, hanem az, hogy igen szerintem már azért itt egy olyan szintet meg kellene ütni valakinek, hogy nem hozza magával az ovis szintet vagy nevezzük is ezt bárminek hanem normális, értelmes ember módjára ne azt nézzék, hogy hogyan adja át hanem, hogy mit mert minden ember izgul, senki sem egyforma és ha nem az anyanyelveden beszélsz akkor méginkább megesik egy ilyen apró baki a legjobbakkal is természetesen.
Én csak azon gondolkodtam el, hogy hogyan kellene egy ilyen helyzetben kiállni magadért ha veled esik meg,mert az illető is csak csöndben a helyére ment és konrkétan majdnem elsírta magát.
Velem is volt hasonlo, ZH elott meg volt idonk meg a tanar elmondta a dolgokat hogy a gepen hol vannak a fajlok a zh-hoz, erre en jeleztem a tanarnak hogy en nem talalom oket, erre megkerdezte a tobbieket hogy tudnak e segiteni nekem, erre az egyik "alpha" mondta hogy ott vannak a gepen erre mondtam neki (elismetelve) hogy jo de nekem nincs, erre el kezdett gunyolodni hogy "akkor ott van" - nem volt ott.
Annyira nem zavart a dolog, de az a jelenet, latvany hogy ott voltunk 30-an kb. es mindenki elkezdett rajtam nevetni mert ... nem tom? Gondolom az alpha megszolalt. De az a jelenet, mintha mindenki agy nelkul lenne, kirohogik a masikat a semmiert.
Igy mar nagyon megertem hogy miert veszelyes a propaganda, meg mikre voltak kepesek az emberek a naci Nemeto.-ban a zsidok ellen.
Az emberek nagyon veszelyesek tudnak lenni ha csoport, tarsadalomszinten kovetnek valami elvet es ez tartja oket ossze es legyen az barmilyen erkolcstelen ezt sokan kovetni fogjak.
Nagyon jó egyetemen? Ugye nem az ilyen régen minőségi, mára csak populáris, de hitvány gyűjtőegyetemekről beszélsz, mint amik a rakpart mentén vannak?
Ahova 2000 embert vesznek fel évente karonként, ott ne csodálkozzunk már, hogy van mindenféle ember, az érettségi nem akkora szűrő.
Mondjuk a röhögcsélést nem kell komolyan venni, nem attól leszel felnőtt, hogy meredsz magad elé, mint valami kuka fasz, ha épp nem emelkedett humort találsz viccesnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!