Emberek miért viselkednek így?
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..
Most jött szembe velem a kérdés és kíváncsi vagyok a véleményekre. :D
Mármint, hogy miért nem rajongja körbe 0-24ben a kolléganőt a random pasi?
Talán mert a csávó nem lát bele semmit a dologba. Alapvetően normális, közvetlen, de nem flörtölni jár be a munkahelyére, hanem dolgozik és ha éppen valami fontos miatt siet, cikáznak a gondolatok a fejében, nem áll le bájcsevegni, meg jópofizni. Szerintem nincs ebben semmi
Ahogy írtam, nem viselkedik szöges ellentéteként. Csak a szemében nem nő, hanem kolléga az illető. Ha van ideje, kedve, hangulata stb, akkor közvetlen, kicsit ápolja a munkakapcsolatot. De a munka a top prioritás a munkahelyen, ha olyan a helyzet, akkor ezeket mellőzi és megy a munka után. Valahol ez lenne a normális, nem pedig flörtölni akkor is, ha van fontosabb dolga éppen (a munka).
Én inkább azt nem értem, hogy nők miért nem tudnak elvonatkoztatni a férfi-nő kapcsolati szinttől a munka világában? Miért ez a kontextus az alapja a munkahelyi kapcsolat minősítésének? Kollégák, nem pedig férfi, női szerepekben kellene gondolkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!