Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Emberek miért viselkednek így?

Emberek miért viselkednek így?

Figyelt kérdés

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..

Most jött szembe velem a kérdés és kíváncsi vagyok a véleményekre. :D

2021. szept. 25. 22:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
93%
Nem mentesíti, de szerintem nem is volt az. Pusztán nem állt le trécselni az én olvasatomban. Egyszerűen van amikor fontosabb dolga van valakinek, mint a smalltalk. Ha az lenne a probléma, hogy a kislány közeledik, megállítaná, kezdeményezi a kommunikációt, de az illető az általános illemszabályokkal szöges ellentétben, klasszikus értelemben véve bunkón viselkedik, akkor azt mondom oké, lehetne kifogásolni, de én itt nem éreztem ilyet. Pl.: A köszönést viszonozta, de továbbment. Ez semmi.
2021. szept. 25. 22:46
 12/14 anonim ***** válasza:
64%

Az én munkatársam is ilyen. Egyszer jln csacsogni, másnap már puffog, csapkod 🙄

Nem, ez nem normális, rohadt idegesítő. Nekem is vannak gondjaim bőven, mégsem bunkózok.

2021. szept. 26. 08:22
 13/14 anonim ***** válasza:
44%
Ezt a hangulatingadozást én sem kedvelem. Miért engedik meg maguknak ezt az ilyen emberek? A többi kolléga meg húzza be fülét farkát ilyenkor.
2021. szept. 26. 08:38
 14/14 A kérdező kommentje:
És mi a helyzet akkor, ha csak egy valakivel viselkedik így? Mármint egyszer kedves, máskor meg mással kedves, kivéve az illetővel?
2021. szept. 26. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!